Filterteknik ansætter country manager

Publiceret den 23.09.2015 af plp

Det er med stor glæde at vi kan meddele at Brian Lemmeke starter som Country Manager hos Filterteknik A/S i Greve. Brian starter D. 1 Oktober.

I sin rolle som Country Manager, kommer Brian til at overtage ansvaret for virksomheden i Greve. Med ansættelsen af Brian Lemmeke sikrer Filterteknik sig en solid erfaring indenfor ledelse og salg, som et firma i kraftig udvikling har brug for !

Brian Lemmeke kommer fra en stilling som adm. Direktør for Lyngby Boldklub, og før det brugte Brian 10 år på at opbygge sin egen virksomhed Rent A/S fra 10 til 140 medarbejdere. Før dette havde han bl.a lederstillinger hos Dan Drift A/S, Emhart Fastening Teknologies, Berendsen PMC og Sanistål.

Vi hilser Brian velkommen til Lekang Gruppen !

Billede. Brian Lemmeke_180x240

E-mail: ftc@filterteknik.dk | Telefon:+45 5613 1072 | Info om nyhedsflow