Filterteknik A/S underskriver partnerskabsaftale med Bosch Rexroth

Publiceret den 28.04.2016 af plp

Filterteknik – og de svenske og norske søstervirksomheder i Lekang Group – kommer fremover til at varetage salgs- og eftermarkedssupport indenfor filterhåndtering i Bosch Rexroths produktserie

En ny aftale mellem Bosch Rexroth og Lekang Group, som danske Filterteknik A/S er del af, er netop blevet underskrevet.

– Bosch Rexroth er en af ​​verdens førende leverandører af industriel automatisering og mobil hydraulik, og virksomheden er kendt for sin meget høje produktkvalitet. Vores kunder forventer et bredt produktsortiment og en stor teknisk viden om produkterne. Samarbejdet med Bosch Rexroth vil give nye muligheder for at servicere kunderne og samtidig åbne nye markeder for Bosch Rexroth. Så det bliver en aftale til gavn for alle parter – påpeger Country Manager Brian Lemmeke, Filterteknik A/S.

Filterteknik A/S, der er markedsledende i Danmark inden for industrifiltre, er som sagt del af Lekang Group, der har afdelinger i Sverige og Norge. I forvejen tæller produktporteføljen kvalitetsmærker som Fleetguard, Mahle, ARGO Hytos m.fl.

BoschRexroth-faktabox

For yderligere information:
Kontakt Country Manager Brian Lemmeke, Filterteknik A/S, tlf.: 5613 1072.

E-mail: ftc@filterteknik.dk | Telefon:+45 5613 1072 | Info om nyhedsflow