Intern Teknisk sælger søges

Publiceret den 22.12.2017 af Line Sonne Thisen

Vi søger en ny medarbejder

Se mere her:

http://profilsearch.dk/stillinger/stilling/755

 

Boll erstatningsfilter godkendt af Norske DNV GL

Publiceret den 4.04.2017 af Line Sonne Thisen

Det Norske Veritas, DNV GL, har testet og godkendt en stor del af Lekang erstatningselementer Boll automatfilter, der er meget anvendt i marine og offshore industrien.
I januar 2017 godkendte DNV GL en bred vifte af vores erstatningsfilter i 43 serien, dvs. filterstave (candles) i rustfrit stål eller syntetiske til Boll & Kirsch automatfilter.

Filterstavene fremstilles i Tyskland af Walter Stauffenberg GmbH, og bruges blandt andet som forfilter til brændstof i skibsmotorer fra flere internationale producenter. Endvidere er filterelementerne designet til hydraulik- og smøreolie, kølemidler, kemikalier og vand.

Lekang Group er Skandinaviens førende leverandør af  filter til entreprenører, landbrug,  transport, industri, marine og offshore og består af Lekang Maskin AS i Norge, Filterteknik Sverige AB og Filterteknik A / S i Danmark.

For yderligere information kontakt venligst
Country Manager Brian Lemmeke, bl@filterteknik.dk, tlf: +45 56 13 10 72

Mahle Industrial Filtration bliver til Filtration Group

Publiceret den 2.03.2017 af Line Sonne Thisen

Mahle Industrial Filtration bliver til Filtration Group 

Mahle Gruppen har færdiggjort salget af den industrielle del af filtrering. I 2017 kommer de velkendte produkter fra Mahle Industriel Filtration, at overgå og blive til Filtration Group. 

Mahle Industrial Filtration forretningssegmentet har ca 900 medarbejdere på verdensplan, hvoraf 410 arbejder i Öhringen, Tyskland. Industrielle filter produkter, såsom industrianlæg og fødevareproduktion har meget lidt tilfælles med kerneforretningen i den øvrige del af Mahle Group, som primært fokuserer på mobilitet. ”Det er derfor, vi er rigtig glade for, at Filtration Group er i stand til at give den industrielle filtrering et løft” siger Wolf-Henning Scheider, CEO for Mahle Group.

Filtration Group i USA er et datterselskab till Madison Industries, et af de hurtigst voksende virksomheder i filterverdenen. Dets opgave er at gøre verden sikrere, sundere og mere produktiv ved at fokusere på avancerede filterløsninger. Med over 80 enheder i  20 lande, virker de i fire divisioner som er Life Sciences, Process Technologies, Fluid og Environmental Air.

”Lekanggruppen ser frem til at fortsætte samarbejdet, nu med Filtration Group, på det svenske, norke og danske marked. Det kommer fortsat til at være samme højkvalitets produkter under et nyt navn” siger Per-Arne Forsman, CEO Lekang Gruppen

Kontaktperson: CEO Per-Arne Forsman, tlf. +46 5469 0921, paf@filterteknik.se eller Country Manager Brian Lemmeke tlf. +45 5613 1072, bl@filterteknik.dk

 

Lekang Gruppen består af; Filterteknik AS (Danmark), Filterteknik Sverige AB og Lekang Maskin AS (Norge). Selskaberne er en del af Indutrade AB

Besøg os på Transportmessen i Herning 23. – 25. marts

Publiceret den 22.02.2017 af Line Sonne Thisen

Vi er at finde på Transportmessen i Herning fra den 23. til 25. marts.

Besøg vores stand, L-9138, og få en snak om jeres filterbehov.

 

Filterteknik A/S underskriver partnerskabsaftale med Bosch Rexroth

Publiceret den 28.04.2016 af plp

Filterteknik – og de svenske og norske søstervirksomheder i Lekang Group – kommer fremover til at varetage salgs- og eftermarkedssupport indenfor filterhåndtering i Bosch Rexroths produktserie

En ny aftale mellem Bosch Rexroth og Lekang Group, som danske Filterteknik A/S er del af, er netop blevet underskrevet.

– Bosch Rexroth er en af ​​verdens førende leverandører af industriel automatisering og mobil hydraulik, og virksomheden er kendt for sin meget høje produktkvalitet. Vores kunder forventer et bredt produktsortiment og en stor teknisk viden om produkterne. Samarbejdet med Bosch Rexroth vil give nye muligheder for at servicere kunderne og samtidig åbne nye markeder for Bosch Rexroth. Så det bliver en aftale til gavn for alle parter – påpeger Country Manager Brian Lemmeke, Filterteknik A/S.

Filterteknik A/S, der er markedsledende i Danmark inden for industrifiltre, er som sagt del af Lekang Group, der har afdelinger i Sverige og Norge. I forvejen tæller produktporteføljen kvalitetsmærker som Fleetguard, Mahle, ARGO Hytos m.fl.

BoschRexroth-faktabox

For yderligere information:
Kontakt Country Manager Brian Lemmeke, Filterteknik A/S, tlf.: 5613 1072.

Bestil med morgenlevering hos Filterteknik

Publiceret den 8.12.2015 af plp

Ny filterteknikAS

Vores morgenlevering har givet os mange positive tilbagemeldinger og derfor laver vi nu denne ordning permanent.

De sidste 3 Måneder, har vi testet behovet for pakke levering inden Kl 07.00 morgen, og mange er glade for at vi tilbyder denne service.

Bestilles varer inden 14.30, ligger pakken derfor på aftalte plads, tidlig morgen mod et gebyr.

Mød os på Ajour15 Messen stand 4616

Publiceret den 20.10.2015 af plp

Igen i år står vi klar til at tage imod nye og gamle kunder på  Ajour15.

Læg vejen forbi vores stand og få en forfriskning samt en snak om de muligheder Filterteknik kan tilbyde jeres virksomhed !

Ny filterteknikAS

logo15

 

Filterteknik ansætter country manager

Publiceret den 23.09.2015 af plp

Det er med stor glæde at vi kan meddele at Brian Lemmeke starter som Country Manager hos Filterteknik A/S i Greve. Brian starter D. 1 Oktober.

I sin rolle som Country Manager, kommer Brian til at overtage ansvaret for virksomheden i Greve. Med ansættelsen af Brian Lemmeke sikrer Filterteknik sig en solid erfaring indenfor ledelse og salg, som et firma i kraftig udvikling har brug for !

Brian Lemmeke kommer fra en stilling som adm. Direktør for Lyngby Boldklub, og før det brugte Brian 10 år på at opbygge sin egen virksomhed Rent A/S fra 10 til 140 medarbejdere. Før dette havde han bl.a lederstillinger hos Dan Drift A/S, Emhart Fastening Teknologies, Berendsen PMC og Sanistål.

Vi hilser Brian velkommen til Lekang Gruppen !

Billede. Brian Lemmeke_180x240

Mød os på HI15 industri messen i Herning !

Publiceret den 16.09.2015 af plp
HI15 nærmer sig og i år vil Filterteknik være repræsenteret på stand M 9920
Vores standpersonale:
Salgskonsulent/Torben V. Christensen
Salgschef/Thomas Breum Andreassen
Maskinmester/Thomas Egelund Jensen
Vi er klar til at byde på en forfriskning og samtidig benytte lejligheden til at informere lidt om vores brede program indenfor filtrering.
HI 2015_mail_banner

Ny medarbejder hos Filterteknik

Publiceret den 20.08.2015 af plp

Filterteknik  byder velkommen til ny service medarbejder i intern salg.

Annette vil til daglig hjælpe kunder med spørgesmål og ordrer.

Vi beder vores kunder tage godt imod hende.

Annette-de-Boer_lille

E-mail: ftc@filterteknik.dk | Telefon:+45 5613 1072 | Info om nyhedsflow