Spin-on dieselfiltre – med og uden vandudskiller – indsatsfiltre for brændstof

På nye HPCR (High Pressure Common Rail) motorer med højt tryk er tolerancerne lave på grund af strenge udslips krav. Både vand og partikler gør stor skade på dieselinjektorerne som igen reducere maskinens effektivitet. Inkorporeringen af biodiesel er også en kilde til øget bakterievækst.

Fleetgaurd brændstoffilter

Fleetgaurd brændstoffiltre har markedets bedste garanti. Vi leverer Fleetgaurd originale kvalitetsfiltre og ES (Extended Service) brændstoffiltre. Det giver bedre beskyttelse af dieselindsprøjtningssystemet, længere serviceintervaller og øget levetid på motoren. Fleetgaurd ES brændstoffiltre har Stratapore medier. Den nyeste generation af brændstoffiltre fra Fleetgaurd er de unikke NanoNet medier og er det eneste filter, som væsentlig reducerer gennemstrømningen af små partikler grundet motorvibrationer.

MANN brændstoffilter

MANN FILTER er kendt for god kvalitet. Filterkvaliteten på MANN brændstoffilter til eftermarkedet har samme originale kvalitet som MANN brændstoffilter til originalproducenter i bilbranchen.

 

Tre trin om dieselfiltrering som beskytter din maskine og spare dig for tusindevis af kroner

1 trin – tankstation
Allerede på tankstationen bør du overveje ekstra filtrering. Med et vandabsorberende filter på dieseltanken reduceres kondensen og partikler inden det når i maskintanken.

2 trin – Diesel forfilter på maskinen
De fleste nye maskiner sælges uden diesel forfilter. Dieselfilteret monteret på motoren alene gør det ikke muligt at fjerne al vand og partikler. Et ekstra forfilter fanger både vand og partikler og samtidig beskytter dieselinjektorerne. Det fås i flere kapaciteter og varianter – f.eks. med varmerlegeme. Det koster ca. 100.000 kr. at udskifte alle dieselinjektorerne, så her er der penge at spare.

3 trin – Finfilter til diesel
Har du problemer med uren diesel, eller du oplever problemer med maskinen under hårde forhold, anbefaler vi dig at opgraderede dit brændstoffilter med et Stratepore eller NanoNet medie.

Demofilm om hvordan du bør udskifte et brændstoffilter.

Filterhus til brændstof.

Mobilt filteranlæg til vedligeholdelse af diesel.

Login for bestilling eller ansøg om at blive kunde