Pentair

Pentair filtre

Pentair levere industrielle vandforsyningsløsninger, hvor man bruger filtrene til at rense vandet. I rigtig meget produktion er det yderst vigtigt, at der ikke kommer ting i vandet, som ikke skal være der. Det kan have skadelige konsekvenser for mennesker, hvis vores vand bliver forurenet af et eller andet. Ofte kan det være skadelige stoffer, der kommer i vandet, eller det kan også være olie, der slipper ud i vandet.

Der bliver generelt brugt en masse forskellige filtre, når man producerer noget i industrien. Hvert lille filtre har deres helt egen funktion, der hjælper med, at produktionen kører så gnidningsfrit som muligt. Hvis en produktion er nødt til at stoppe op i en kortere eller længere periode, så kan det hurtigt komme til at koste mange penge. Derfor er det utrolig vigtigt at have nogle filtre, der virker, og det gør Pentairs filtre.

Filtrer vand med Pentair

Pentair har deres fokus på filtre til filtrering af vand. Sådan noget bliver brugt i rigtig mange forskellige produktioner og ude i privaten i folks hjem. Lige meget hvad filtrene bliver brugt til, så er det med til at holde vandet rent, så det ikke bliver forurenet. 

Der kan hurtigt snige sig noget ud i vandet, som der bestemt ikke skal, hvilket kan have konsekvenser for dem, der bruger vandet. Det dur eksempelvis ikke, at der kommer sand i vandet, eller det på anden måde bliver forurenet.

Bæredygtige filtre fra Pentair

Noget ekstra særligt ved Pentair filtre er, at de er bæredygtige og altså er med til at holde kloden sund. Udover det så arbejder Pentair meget målrettet mod at være en bæredygtig partner i kampen mod kloden.

De gør blandt andet rigtig meget for at reducere deres CO2 udslip. Dette gælder særligt i selve produktionen af deres filtre, men også i forhold til hvor længe deres filtre kan holde, og hvordan de bliver brugt. Derudover så arbejder de hårdt på at reducere deres vandforbrug. Det gør de ved at prøve nye innovative måder at producere deres filtre på, så der ikke bliver brugt mere vand, end det er nødvendigt.

De forsker desuden meget i, hvordan de kan lave de meste effektive løsninger, så deres kunder der bruger filtrene kommer tættere på en bæredygtig produktion. Helt generelt går de meget op i deres sociale ansvar hele vejen rundt i deres forsyningskæde. De arbejder rigtig meget med at optimere alt, som de kan optimere, så deres CO2 udslip bliver reduceret markant til gode for vores klode.

Køb Pentair filtre hos os

Vi har et utrolig stort udvalg af filtre hos os, da der er brug for rigtig mange forskellige filtre til forskellige situationer. Og det er derfor, at vi er eksperter inden for filtre – så du ikke behøver at være det.

Vi er Pentair Danmark forhandler, så I kan altid få råd og vejledning hos os. På den måde sikrer vi os, at I får de rette filtre til lige præcis jeres vandløsning.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.