Regeltechnik

Hvad kan Regeltechnik tilbyde?

Regeltechnik er et firma, som laver filtre. Virksomheden blev grundlagt i 1975 og har siden leveret filtre til en lang række virksomheder inden for forskellige brancher. Regeltechniks filtre er kendte for deres høje kvalitet og effektivitet.

De har en lang historie med produktion af filtre, og de er førende inden for området. Regeltechnik har altid været en pioner inden for udviklingen af nye filtre, og deres produkter anvendes i dag i mange forskellige brancher. De har mange års erfaring inden for branchen, og de ved hvad der skal til for at levere den bedste ydelse.

Regeltechnik er grundlagt i Tyskland, og de har stadigvæk deres produktion der. De tilbyder i den forbindelse, at man også kan få produceret helt specifikke filtre på deres fabrikker i Tyskland. Dette er hvis I er en stor virksomhed, der mangler lige præcis ét specifik filter for at gøre jeres arbejde bedre og nemmere.

Vi hos Filterteknik vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rette Regeltechnik filter. Du kan altid kontakte os, og så kan vi tage en snak om det, så din virksomhed får de rette filtre, der kan det, som I har brug for.

Hvad gør Regeltechnik unikke?

De leverer filtre inden for en lang række forskellige brancher. Det er eksempelvis fødevarebranchen, energibranchen og medicinalindustrien, som de leverer filtre til. De gør meget ud af at følge deres fem egne kerneværdier. De fem kerneværdier er: innovation, ekspertise, kvalitet, præcision og fleksibilitet. 

De bruger rigtig mange kræfter på hele tiden at holde sig up to date med helt ny teknologi, så deres kunder altid kan få de bedste filtre leveret. De laver blandt andet filtre inden for vandteknik, filtre til biler og andre køretøjer samt andre motorfiltre.

Hvorfor bruger man Regeltechnik filtre?

Det er muligt at bruge Regeltechnik filtre til rigtig mange forskellige ting. Noget af det som der oftest bliver brugt deres filtre til er blandt andet at filtrere olie væk fra vand, så vandet ikke bliver forurenet. 

Det er super vigtigt, når man arbejder med vand, at det ikke bliver forurenet på nogen måde. Vand bliver jo brugt i rigtig mange forskellige situationer, og det er ikke bare noget, som vi drikker. Vi bruger det også, når der skal laves mad, rengøres og så er der mange fabrikker, der bruger vand på en eller anden måde i deres produktion. 

Det er altså nødvendigt for at opretholde en god og stabil produktion, at der ikke kommer skidt i vandet. Det kan være dyrt, hvis en produktion på en eller anden måde er nødt til at blive stoppet, hvis vandet er forurenet.

Hvis I arbejder med vand og har brug for filtre, der kan holde vandet helt rent, så kan Regeltechnik være et godt bud på filtre. Vi har her hos Filterteknik et stort udvalg af Regeltechnik filtre, og vi kan derfor også være med til at rådgive jer inden for, hvilke filter der passer bedst.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.