RMF

RMF-systemer til rensning af olie

RMF-systemer er uundværligt i situationer, hvor forurening af olie skal forhindres. Det er effektive systemer, som passer til et utal af maskiner. Når du benytter RMF filtre, vil du opnå en klar forbedring med det samme. RMF-filtre fjerner slam, som med tiden vil opstå i arbejdsolien. Når denne slam forhindres forlænger du maskinens levetid, og du kan opnå en effektiv og fejlfri produktion. RMF-filtrene kan også bortfiltrere uønsket vand i olien. RMF-systemer har fokus på offline/bypass filtrering samt åndefilter. Hermed kan du kontrollere oliens temperatur og du opnår en helt ren olie i dit system. Du kan med disse filtre undgå at skulle rense olien manuelt, eller hyppige olieskift. RMF-systemerne er udstyret med to målepunkter, hvor du kan montere en partikeltæller. Hermed kan du kontrollere oliens renhed, mens maskinen stadig er i funktion, og du kan ligeledes udtage en prøve af olien, hvis en grundigere analyse af oliens renhed er nødvendig. På denne måde undgår du spildt arbejdstid og maskiner der står stille, mens du håndterer olien i dit hydrauliksystem. 

Med RMF-systemer kan du spare penge og passe på miljøet

Når din arbejdsolie opnår en bedre og længere levetid, er det åbenlyst, at du sparer på olieskift og der er mindre spild. Når du kan spare på ny olie og al det arbejde, der ligger i kontrol, skift og slid på vitale dele, forårsaget af uren olie, er det klart, at du sparer penge, som du nok skulle kunne finde anvendelse til et andet sted i din virksomhed. Men når olien kan holde længere og ikke skal bortskaffes og håndteres, sparer du også miljøet for yderligere belastninger. Det kan altså sagtens betale sig at benytte et RMF filter.    

Hvor benyttes RMF filtre?

RMF-filtrebenyttes til at filtrere og renholde enhver form for olie. Hydraulikolie skal være helt rent og uden forurening, for at maskinen kan fungerer optimalt. Med RMF-filtre opnår du denne renhed samtidig med, at du nemt kan kontrollere oliens renhed og hurtig reagere, hvis der skulle være sket en forurening. RMF-filtre benyttes i hydrauliksystemer, som findes i for eksempel maskiner inden for bygge og anlæg – altså mobile maskiner. De benyttes indenfor marine fremdrift, turbiner, gearkasser og ved opbevaring af olie i tanke. Også når du skal hælde ny olie på dine applikationer, er det essentielt, at der ikke sker en forurening af den nye olie i denne proces. 

Hos Filterteknik forhandler vi RMF-systemer

Her hos Filterteknik forhandler vi RMF filtre til RMF-systemerne. Benyt vores smarte og effektive kundeportal LFS. Her finder du nemt et overblik over alle vores forskellige filtre og reservedele til diverse maskiner og applikationer. Skulle du få brug for hjælp, så sidder vi klar med vidende konsulenter, som med glæde vil hjælpe dig til de rette dele, som du har brug for.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.