God jul og godt nytår

Glædelig jul & Godt nytår

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder og samarbejdespartnere i 2022!

Vi begynder at komme tilbage til en “ny normal” efter pandamien og det har været fantastisk at kunne besøge vores kunder igen!

I 2022 har vi igen kunnet deltage på messerne Foodtech og Agromek. Det er alltid en stor fornøjelse, at høre om vores kunders udfordringer og hvordan vi kan hjælpe med de rigtige filterløsninger. Det giver os en masse at kunne møde vores nye som gamle kunder.

Men der er stadig uroligt omkring os i Europa og verden som helhed og vi står stadig med inflations og leveranceudfordringer samt stigende renter.

Vi arbejder konstant på alltid at have de rigtige filtre på lager, så vi kan levere efter vores kunders ønsker og behov. Det at have forudsiglige leverancer er vigtigt i urolige tider!

Vi har i 2022 haft en konstant servicegrad på over 91% på alle lagerførte artikler, hvilket indikerer at vi har kunnet leve op til vores kunders ønsker om leveringssikkerhed. Som vi siger, det skal være “trygt og enkelt”

Derfor er det netop muligt i vores kundeportal LFS, som kunde at få en god oversigt over lagerstatus, ordrebekræftigelser og leverancer.

Åbningstider i julen

23. december – 08.00-15.30
26. december – Lukket
27.-29. december – 08.00-16.00
30. December – 08.00-15.30

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!