Lekang Group

Filterteknik har eksisteret i Sverige siden 1986 og stammer oprindeligt fra Norge med søsterselskabet Lekang Maskin AS, der opstartede i 1970. Senere hen i 1997 blev Filterteknik A/S i Danmark blev startet op og tilsammen dannede disse tre selskaber Lekang Group.

Hvert selskab arbejder målrettet med hvert sit lokale marked, men deler en fælles ledelse bestående af en administrerende direktør, finansiel funktion, IT, indkøb og forretningsudvikling. Hertil er selskaberne også i fælles samarbejde med de samme filterleverandører. Og har både kontorer og lagre tilgængelige i alle tre lande. Sammen har vi fælles edb-systemer, logistik- og katalogsystemer, der giver effektiv drift og højt serviceniveau, da kommunikationen imellem os er fyldende, hvilket afgiver hurtige beslutningsprocesser. Endvidere har vi også Skandinaviens største lagring af filtre.

I 2010 blev Lekang Group opkøbt af Indutrade AB. Indutrade AB er en industrikoncern, der leverer højteknologiske produkter og løsninger, som effektiviserer processer til kunder i en bred vifte af sektorer såsom industri, energi og lægemidler. Med en decentraliseret struktur opererer Indutrade AB gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 6.000 medarbejdere i 31 lande og fire kontinenter. Arbejdet med virksomhederne er langsigtet, og der sælges ingen firmaer.