Pressemeddelse – Filterteknik A/S lancerer Nye LFS – en webapplikation for filterhåndtering

Filterteknik A/S lancerer en helt ny version af LFS. LFS er et online værktøj for dem, der søger de rigtige filtre til den rigtige maskine eller applikation; samt hjælper vores kunder med at strukturere deres filterhåndtering. I 1980 kom den første version – Lekang Filter System, det første online system af sin slags. Nu har vi udviklet en helt ny webapplikation, som er mere brugervenlig og tidssvarende. LFS er udviklet ud fra princippet, at det skal være Trygt og Enkelt.

“Vi har indsamlet oplysninger om maskiner og filtre siden 1970, hvor Lekang Filter startede i Norge. I 1980 var vi de første i Norden med et online system for dette, udviklet for at forenkle vores kunders hverdag, når det kommer til filtre. Vi er originalen, og ved at samle al den viden og data på ét sted er vi kundens filterekspert. Sammen med vores kunder har vi udviklet LFS, så de trygt og enkelt kan finde de rigtige filtre til den rigtige maskine eller applikation.” siger Brian Lemmeke, Country Manager i Filterteknik A/S

LFS forenkler kundernes hverdag

LFS-brugere får adgang til en række funktioner som f.eks.:

  • Find det rigtige filter til den rigtige applikation – søg efter det filternummer, der står på dit eksisterende filter, og finde en erstatning, der har samme eller bedre kvalitet end originalen. Der er over 400.000 krydsreferencer, som er relevante for det nordiske marked i systemet.
  • Søg efter maskiner – Siden 1980 har Lekang Group indsamlet oplysninger om maskiner, og hvilke filtre der sidder på dem. Disse er indlagt som standardmaskiner, og i dag er der 37.000 maskiner i systemet. Hvert år oprettes der omkring 1.000 nye standardmaskiner på det nordiske marked.
  • Opret egen maskinpark – ved at indsætte alle maskiner eller applikationer i maskinparken får kunden et klart overblik over alle de nødvendige filtre, og hvornår de skal skiftes. Maskinparken er altid tilgængelig i både mobil- og desktopmiljøer.
  • Håndter kunder – det er muligt at administrere sine egne kunder i LFS, som er et stort aktiv for forhandlere. Ved at opbygge kundernes maskinparker er det nemt at hjælpe dem med at finde de rigtige filtre.
  • Effektiv e-handel – via en moderne og effektiv webshop med over 20.000 varer kan brugere handle fra både mobil- og desktopmiljøer. Det er enkelt at følge hele ordre-flowet via LFS – det er muligt at se status per ordrelinje, spore pakker og få opdateringer om ændringer.


Udviklingen af LFS fortsætter, vi har tre medarbejdere, der dagligt arbejder med at tjekke og tilføre ny data og udvikle funktionaliteten.

Hvordan LFS skaber en tryg hverdag for kunderne:

“LFS er en service for vores kunder, som hjælper dem med at finde det rigtige filter i deres daglige arbejde. Med det rigtige filter på den rigtige maskine, kan vores kunder fokusere på deres forretning. De får højere produktivitet, ved at undgå unødvendig nedetid og kan fokusere på bæredygtig rentabilitet for dem selv” udtaler Brian Lemmeke, Country Manager i Filterteknik A/S.

LFS er udviklet af Lekang Group. Lekang Group består af Filterteknik i Sverige, Danmark og Finland og Lekang Filter i Norge. LFS er en webapplikation, der bruges som et online værktøj, der forenkler filterstyring for vores kunder.

Ud over at tilbyde vores kunder LFS, tilbyder Lekang Group teknisk rådgivning til mere avancerede filterløsninger. Lekang Group består af over 70 medarbejdere, og har over 50 års erfaring med filtrering indenfor brændstof, hydraulik, proces, ventilation, trykluft og støv.

Kontakt:

Brian Lemmeke, Country Manager
[email protected]
Tlf.: 56 13 10 72

Yderligere information om LFS, kontakt vores lokale repræsentanter:

Allan Kragh – [email protected] – tlf.: 51 22 69 73
Salg industri/udlejning/off highway/OEM – Sjælland, Bornholm og Færøerne

Robert Juul – [email protected] – tlf.: 40 27 70 77
Teknisk chef/salg rederier/offshore – Hele landet

Lars Emil Bak – [email protected] – tlf.: 40 12 38 08
Salg off highway/udlejning/OEM – Jylland og Fyn

Per Jeberg Nielsen – [email protected] – tlf.: 20 58 32 33
Salg industri – Sønderjylland og Fyn

Anders Balle – [email protected] – tlf.: 40 49 15 53
Salg industri – Midt- og Nordjylland

Hvordan får du adgang til LFS?
LFS er for Filterteknik’s kunder, er du ikke kunde i forvejen, kan du ansøge om at blive det ved at udfylde formularen herunder – Ny kunde 
Kontakt din lokale repræsentant, nærmeste forhandler eller vores kundeservice [email protected]