Brændstoffilter til dieselmotor

FS19732

Filterelementer og indsats filtre til brændstof. Dieselfilter med vandudskiller. Automatiske renseanlæg og filtervogne til rensning af diesel.

Vi anbefaler 3 trins filtrering for at imødekomme maskinproducenternes krav til renhed. 12/9/6 iht. ISO 4406.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et Brændstoffilter til dieselmotor, du kan bruge.

Filtrering af brændstof i dielsemotorer

Trin 0 – Fyldestationen

Allerede på fyldestationen bør du tænke ekstra filtrering. Med et vandabsorberende filter på dieseltanken reduceres mængden af vand (kondens) og partikler før det kommer i maskinens tank.

Trin 1 – Diesel forfilter på maskinen

Mange nye maskiner har ikke diesel forfilter. Dieselfilteret monteret på motoren kan ikke filtrere alle partikler og vand alene. Et ekstra forfilter vil kunne beskytte dieselinjektorene bedre. Disse finde i flere kapaciteter og varianter, f.eks. med varmer. 

Det koster ca. kr. 100.000,- at skifte alle dieselinjektorerne, så her er der penge at spare!

Trin 2 – Diesel finfilter på motoren

Har du problemer med uren diesel eller maskinen arbejder i hårde omgivelser, anbefaler vi at opgradere brændstoffilteret til Stratapore eller NonoNet media.

Brændstof filterelementer

Filterteknik har markedets største sortiment af brændstoffiltre til entreprenør, landbrug, transport, marine og industri af varemærker som Fleetguard, MANN FILTER, Racor og Separ.

Pro serie fra Fleetguard – Diesel forfilter med vandudskiller med finfiltrering

Forfilter for separation af både emulgeret og frit vand fra diesel for anlæg og transport. Gennemsigtigt filterelement så du enkelt kan se når elementet skal skiftes. Kapaciteter: 11,3 – 19 l/min. Egen serie til skibe. Forskellige varianter med vandalarm, varmer og krav til renhed.

LKF serien fra Separ – enkle små dieselforfiltre med vandudskiller

Diesel forfilter med vandudskiller til køretøjer. Kapaciteter: 3 eller 8 l/min.

SWK2000 serien fra Separ – robust diesel forfilter med vandudskiller

Enkelt og dobbelt forfiltre for separation af både emulgeret og frit vand i diesel indenfor marine og anlæg. Med duplex versionen kan du skifte filter under drift. Du kan også afdræne filteret, hvis du ikke har et reserve element til rådighed. Kapaciteter: 5 – 260 l/min.. forskellige varianter med vandalarm, vandsensor (prober) og krav til finhed. CE mærkede fritidsbåde kræver varmeskjold (iht ISO 10088), og klassificerede både kræver metalbowle (Veritas godkendt).

Filtervogne fra Separ som renser diesel

Vi levere filtervogne til rensning af diesel fra Separ. Filtervognen er et smart værktøj, når du skal rense faste- og mobile tanke. Den kan også bruges til at fylde fra tank til maskine. Filteret fjerner effektivt både vand og partikler. Nominel arbeidskapacitet: 40 l/min.

Automatiske filtre fra Filtration Group – Forenkler vedligehold af brændstof på fartøjer

Automatiske tilbagestrømsfiltre leveres som enkeltfiltre eller færdige anlæg. Automatiske renseanlæg for diesel fra Filtration Group kommer i to varianter. KFWA BY monteres mellemhovedtank og dagtank. KFWA MAIN kan erstatte dagtanken ombord.

Find nærmeste forhandler eller kontakt os for yderligere information

Hent vores produkt katalog med filtre til dieselmotorer (rødt katalog)