Hengst Filter

Hengst en verdensomspændende specialist i filtre

Hos Filterteknik forhandler vi kvalitetsfiltre fra Hengst. Hengst er et verdensomspændende brand, som er specialiseret i at producere filtre til flere typer maskiner i forskellige brancher. Herunder producerer de oliefiltre, hydrauliske filtre og HEPA-filtre. Hengsts overordnede vision er at gøre maskiner, motorer og andre funktionelle systemer renere og mere effektive. Hengst har sit udspring i Tyskland i 1958, hvor virksomheden blev grundlagt af ingeniøren Walter Hengst og drives idag af hans barnebarn. Virksomheden udviklede sig i en tid, hvor bilindustrien kun voksede og dermed stillede højere krav til filterprodukter. Netop filtre til maskiner og motorer var deres kerneområde dengang og det er det også i dag. De har fulgt med udviklingen gennem tiderne, og Hengsts produkter er lige så specialiserede, som de maskiner de passer til. Hengst har stor erfaring indenfor moderne filtreringsløsninger og har gennem tiden udviklet deres erfaringsområde til også at dække mange andre områder for filtrering end blot køretøjsbranchen. De kommer os alle til gode ved på flere områder at skabe en lidt renere verden. 

Hvor benytter jeg Hengst filtre?

Hengst er udviklingspartner og leverandør til den internationale køretøjs- og motorindustri, hvor de kan tilbyde filterløsninger til mange forskellige bilmærker og mange typer af køretøjer og deres motorer. Også indenfor marineindustrien og landbrugssektoren benyttes Hengst filtreringsløsninger. Derudover udvikler Hengst og deres datterselskaber i dag også avancerede filtreringskoncepter til mange andre behov inden for områder, der på hver deres måde har betydning for dagligdagen. Du finder for eksempel Hengsts filtre i applikationer som husstøvsugere og andet rengøringsudstyr, professionelt elværktøj og i moderne robotter. Ligeledes producerer de ansigtsmasker, filtre til rensning af drikkevand og filtre til hospitalsudstyr. De producerer partikelfiltre inden for ren-luft-teknologi for eksempel HEPA-filtre, som bortfiltrerer selv de mindste støvpartikler fra luften.

Køb dit Hengst oliefilter hos Filterteknik

Hos os finder du filtre fra Hengst. Du kan søge efter det element, som du mangler i vores kundeportal LFS, hvor alle vores produkter er samlet. Du kan søge på selve producenten, lige dét produkt du mangler, eller du kan søge på den type maskine, som du mangler en reservedel til. Vi har en imponerende udvalg i vores system, hvor du kan se hvilke typer af filtre og andre dele, der passer til netop denne maskine. Hvis du har brug for hjælp, så er vores konsulenter klar med kyndig rådgivning. På den måde sikre vi os, at du kommer ud på den anden side med lige den løsning, som du står og mangler.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvilke filtre tilbyder Hengst Filter? 

Blandt Hengst filtre finder du blandt andet filtre til hydraulik og luft.

Hvordan kan jeg købe Hengst filtre hos jer?

Du kan gennem dette link oprette dig som kunde hos os, derefter vil du få adgang til at købe vores varer.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.