Hengst Filtration

Distributør af Hengst filter til hele Danmark

Filterteknik er officiel importør og distributør af Hengst Filtration filtre i Danmark.

Hengst er en kompetent filterproducent inden for olie-, brændstof- og luftfiltrering og producerer alt fra komplekse komponenter til filterindsatser i høj kvalitet.

Hengst leverer filtre, der fungerer på tværs af brancher som eksempelvis metalforarbejdning, fødevareproduktion, cement, stålindustri og transport.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikker et Hengst filter, du kan bruge.

Få adgang til hele vores sortiment af Hengst filtre

Filtre til on- og off-highway køretøjer

Som producent af filtre til køretøjer både på vejene og uden for vejnettet har Hengst i mere end 60 år leveret filtreringsløsninger i den bedste kvalitet til næsten alle typer personbiler, erhvervskøretøjer, landbrugs- og anlægsmaskiner samt marineapplikationer.

Hengst filtre til off-Highway

Hårdt arbejde med landbrugs- og byggemaskiner kræver robuste filtre, og Hengst produkter er særligt pålidelige under barske forhold og kan holde dine maskiner kørende, når du har mest brug for dem.

Uanset om jeres arbejde primært foregår på marker eller byggepladser, udsættes jeres landbrugs- og byggemaskiner for driftsforhold, der er særligt barske. Ved at investere i førsteklasses filtre fra Hengst, får du filtre, der beskytter motorer og hydrauliske systemer mod eksterne påvirkninger som sand og støv samt slid inde i systemet. På den måde hjælper filtrene køretøjet med at fungere med optimal ydeevne. Hengst tilbyder filtreringsløsninger på tværs af alle maskinstørrelser og emissionstandarder.

Hengst filtre til lastbiler og erhvervskøretøjer

Udover at hjælpe dig med at overholde de stigende emissionskrav samt lavere brændstofforbrug kan Hengst filtre medvirke til at reducere driftsomkostningerne til dine køretøjer.

Med løbende udvikling af produkter sørger Hengst for, at deres filtre lever op til de nyeste krav til filtrering. Det gælder uanset om der er behov for at levere en høj filtreringsgrad ved maksimal smudskapacitet eller forbedrede differenstrykegenskaber under høje belastninger.

Hengst filtre til søfart og marine

Brugen af filtre af høj kvalitet er afgørende for en problemfri drift af skibe og maritimt udstyr. Her spiller filtre en afgørende rolle i rengøring af brændstof, smøreolie, vand og andre væsker for at fjerne urenheder og sikre effektiviteten og levetiden i maritime systemer.

Vores Hengst sortiment inkluderer forskellige filtre, herunder brændstoffiltre, oliefiltre og luftfiltre, der er velegnede til maritime anvendelser. Vi tilbyder løsninger til forskellige typer og størrelser af fartøjer for at holde alt maritimt udstyr optimalt beskyttet og funktionsdygtigt.

Hengst luftfiltre

Hengst luftfiltre kan filtrere alt fra fint støv til emulsionståger, giftige dampe, lugte, bakterier og svampesporer. Dermed sikres optimal luftkvalitet og driftsbestingelser i dine maskiner.

Køb dit næste Hengst filter hos os

Er du i tvivl om hvilket filter, der vil være det rette for jer, kan du altid rådføre dig med vores filtereksperter eller søge på maskine, mål, behov eller krydsreferencer i vores digitale kundeportal, LFS.


Bestil dine filtre digitalt

Når du er oprettet, kan du nemt og hurtigt vælge dit filterprodukt og bestille det. 

Med LFS kan du eksempelvis:

  • Finde de rette filtre ved at søge på maskine/anlæg, filternummer eller krydsreferencer
  • Oprette og tilpasse maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Få hjælp til at finde det rigtige filter

Lad vores brancheeksperter hjælpe dig med eksempelvis:

  • At finde de rette filter til dine behov og maskinmål
  • Finde alle nødvendige tilhørende filterkomponenter
  • og meget mere

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.

Du kan også ringe til os på: 56131072
(Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00-16:00 og Fre kl. 08:00-15:30)