Filtration Group

Filtration Group tilbyder et unikt produktsortiment af avancerede filterløsninger. Filterløsningerne er specielt udviklede for at tilgodese behovene i en lang række brancher.

Deres vision er at gøre verden mere tryg, sund og produktiv. De opererer i flere forskellige brancher og du vil finde de forskellige områder her.

Filtration Group Industrial – Tidligere MAHLE Industrial filtration

Innovative filtrløsninger indenfor hydraulik, proces og støv.
Filtration Group Industrial er en af brancheområderne i Filtration Group. Filtration Group Industrial er tidligere MAHLE Industrial Filtration, som blev købt af Filtration Group i 2016.

Filterteknik A/S er hovedimportør af Filtration Group Industrial i Danmark..

Filtration Group filterhus og element til hydraulik- og smøreolier
Filterhuse og elementer til hydraulik- og smøremiddel af meget høj kvalitet. Både huse og elementer kan leveres i forhold til DIN Standard. De velkendte MAHLE elementer er nu mærket med FG logo. Den seneste generation af filterelementer er mærket med FG PulseShield, disse er energieffektive og specielt fremstillede for at kunne tåle trykstød.

Filtration Group automatfiltre og filterhuse til proces
Filtration Group automatfiltre og filterhuse til proces er fremstillet for kontinuerlig drift og produktions processer, og bidrager til lettere vedligehold. Disse produkter blev tidligere produceret af MAHLE AKO.

Filtration Group filterelementer til støv og støvfilteranlæg
Filtration Group støvfilterelementer sikre god luftkvalitet inde i et produktionsanlæg eller forhindre, at forurening frigives til miljøet. Filtration Group fremstiller også komplette støvfilteranlæg. Disse produkter blev tidligere produceret af MAHLE Industrial Filtration.

Filtration Group filterprodukter indenfor separationsteknologi

Filtration Group producerer også olieseparatorer, automatiske renseanlæg til brændstof og lensevand til marine, olie- og gas industrien. De samme produkter blev tidligere produceret af MAHLE NFV.