Lekang

Filterteknik Danmark er en del af Lekang Group, der har sit eget mærke filtre i original kvalitet, Lekang®. Serien består af ​​filterelementer til hydraulik, smøreolie, brændstof, luft og støv samt vores populære filtervogne.  

Det er trygt at købe Lekang® filtre 

Lekang® filtre fra Lekang Group har original (OEM) kvalitet.

Filtrene udvikles af verdens førende producenter af filtre, der også producerer for kendte maskin- og motorfabrikanter. Den største produktkategori er Lekang® hydrauliske filtre. Vi leverer også serier af Lekang® oliefiltre, brændstoffiltre, luftfiltre, kabinefiltre, lufttørrefiltre, ventilationsfiltre, støvfiltre, trykluftfiltre og mobile filtervogne

Lekang® filtre distribueres til Lekang Groups kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland  via tre store lagre samt via vores forhandlernetværk.

Du kan føle dig ganske tryg, når du køber Lekang® produkter hos Filterteknik. Produktene er nemlig altid dækket af Filterteknik Garanti.  

VIL DU BESTILLE LEKANG® FILTRE? OPRET DIG SOM KUNDE OG BESTIL ONLINE ELLER
SEND OS EN MAIL ELLER UDFYLD DINE KONTAKTINFORMATIONER HER – SÅ KONTAKTER VI DIG.

Lekang® hydraulikfiltre med høj effektivitet medfører færre filterskift

Højkvalitets filterelementer fra Lekang® til hydraulik og smøreolie leveres med 3-25 mikron absolut. Mange kunder vælger at udskifte eksisterende hydrauliske filtre med Lekang® hydrauliske filtre for at opnå højere filtereffektivitet og færre filterskift.

Filterelementerne er udviklet til Lekang Group i tæt samarbejde med producenterne og i overensstemmelse med ISO 16889 Multi-pas test.

Fordele ved Lekang® hydraulikfiltre

  • Høj smudskapacitet
  • Filtereffektivitet på minimum 99,5 % (Beta ≥ 200)
  • Høj mekanisk styrke. Tåler pulseringer og højt volumenflow
  • Kemisk kompatibel med hydraulikvæsker, emulsioner, vand og brændstof
  • Lavt starttryktab og lang levetid på filterelementene
  • Færre filterskift og reducerede driftsomkostninger

ØNSKER DU RÅD OG VEJLEDNING TIL DINE HYDRAULIKFILTRE ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE. VI HJÆLPER DIG MED AT DIMENSIONERE DINE HYDRAULIKFILTRE I HENHOLD TIL ISO-RENHEDSKLASSERNE.

Lekang® mobile filtervogne til vedligehold af hydraulik- og smøreolie

Lekang Group har udviklet en serie mobile filtervogne til brug for hydraulik- og smøreolie, som er blevet godt modtaget af vores kunder. Filtervognene i rustfrit stål kan både bruges som pumpe og til filtrering, hvor frit vand og partikler fjernes.

FM013-1W har en kapacitet på 13 liter/min. FM027-FRQ-1W har en kapacitet på 27 liter/min og er udstyret med frekvensomformer. Vandabsorberende filter, partikelfilter, sugeslange og trykslange skal bestilles separat. 

Du kan føle dig ganske tryg, når du køber Lekang® produkter hos Filterteknik. Produktene er nemlig altid dækket af Filterteknik Garanti.

NEDENSTÅENDE KAN DU DOWNLOADE BROCHUREN FOR VORES MEST POPULÆRE FILTERVOGNE OG DU ER ALTDI VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS FOR YDERLIGERE INFORMATION.

Filtervogne brochureforside
Brochure – Filtervogne

Lekang® filter produkter er en del af LFS – Lekang Filter System

Hjertet af Lekang Group er kundeportalen LFS, der forenkler hverdagen for vores kunder i hele Skandinavien.

I LFS kan du blandt andet søge på filtre og maskiner, registrere din egen maskinpark og bestille filtrene direkte i webshoppen.

Alle Lekang® filtre er registreret med deres tekniske data i LFS. Tusindvis af maskiner til brug for anlæg, marine og industri er registreret i LFS med et eller flere Lekang® filtre i filterpakken.

Se vores demofilm og hør hvad kunder i forskellige brancher siger om LFS

Lekang® filter varemærket har sit navn fra Lekang familien 

Firmaet Lekang Maskin AS (i dag Lekang Filter AS) blev etableret af Lekang-familien i Norge i 1970 som en forhandler af gravemaskiner. I 1974 startede Egil Lekang import af filtre og udvikling af et filtersystem. Varemærket Lekang® blev registreret med egne serier af højkvalitetsfiltre tilbage i 1980’erne.

I 1986 blev Filterteknik Sverige AB i Sverige etableret og i 1997 kom Filterteknik A/S til i Danmark. De tre firmaer danner i dag Lekang Group, som blev opkøbet af Indutrade AB i 2010.

I dag er også Filterteknik Suomi Oy i Finland og et salgskontor i Tyskland en del af gruppen.

Lekang Group har fællesfunktioner for blandt andet indkøb, IT og økonomi, og vi arbejder løbende med udvikling af egne produkter og tjenester.