FAQ – Kontakt

Hvor finder jeg Filterteknik A/S e-mailadresse?

Hjemmesiden – her har vi også et kontaktskema som vores kunder kan gøre brug af.

Har Filterteknik A/S deres egne produktkataloger?

Ja. Vi har et udvalg af egne produktkataloger samt leverandørkataloger, som du finder på hjemmesiden under produkter i hovedmenuen. Tryk her for at komme direkte til siden.

Hvordan tilmelder jeg mig Filterteknik A/S nyhedsbrev?

Dette gør du ved at udfylde vores nyhedsbrevsformular i bunden af hjemmesiden. Tryk her for at komme direkte til formularen.

Hvordan ved jeg, hvilke messer Filterteknik A/S udstiller på?

Hvis du gerne vil holde dig opdateret omkring, hvilke messer Filterteknik A/S udstiller på, er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Her kommunikerer vi ud om alle Filterteknik A/S nyheder og aktiviteter til alle vores abonnenter. Hvis du ikke er tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du finde oplysninger om vores nyheder og aktiviteter på Filterteknik A/S hjemmeside under aktuelt i hovedmenuen. Tryk her for at komme direkte til aktuelt.

Findes der forhandlere/videresælgere i mit område?

På hjemmesidens forside kan du finde et kort over vores forhandlere/videresælgere. Tryk her for at komme direkte til kortet.

Hvordan bliver jeg kunde hos Filterteknik A/S?

I bunden af vores hjemmeside har vi en kundeformular du skal udfylde, hvor du ansøger om at blive kunde. Tryk her for at komme direkte til kundeformularen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en sælger i mit område?

På vores hjemmeside under ”medarbejdere” via ”Om os” kan du se, hvilke geografiske områder og segmenter vores sælgere er inddelt efter. Du ser dette ved at trykke ind på hver enkelt sælger. Du finder vores medarbejderoversigt her.