Fleetguard filter

Fleetguard-filtre og kølervæske er højkvalitetsprodukter til dieselmotorer og generatorer af forskellige motormærker. Filterteknik er hovedimportør og distributør af Fleetguard-produkter i Danmark.

Fleetguard-filtre og kølervæske er højkvalitetsprodukter og avanceret design fra Fleetguard, der giver din maskine optimal motorbeskyttelse.

Alle Fleetguard-produkter er designet til at matche eller overgå OEM-specifikationerne. Herved sikres at både motorer og andre systemer får maksimal levetid. Fleetguard-filtre er kompatible med Cummins-motorer, men også med andre velkendte motorfabrikater.

Fleetguard-produkter til dieselmotorer, generatorer og gasmotorer:

Fleetguard Platinum Distributor 2023

Fleetguard filtre til alle motormærker

Fleetguard-filtre passer til både Cummins-motorer og andre større fabrikater inden for motorer. De er udviklet til at opfylde OEM-specifikationerne og det er derfor både trygt og enkelt at bruge Fleetguard-filtre til hele flåden.

Ved køb af Fleetguard-filtre fra Filterteknik Danmark er produkterne desuden dækket af den udvidede Filterteknik Garanti.

Dette betyder, at det er både nemt og trygt at samle køb af alle filtrene hos Filterteknik, selvom maskinparken består af flere forskellige maskiner eller motorer fra forskellige fabrikanter.

Filterteknik har som hovedimportør af Fleetguard Danmarks største varelager med Fleetguard-filtre og kølervæske til alle brancherne; landbrug, anlæg, udlejning, transport, marine/rederier, industri, energi, olie og gas, fødevarer og skovbrug.

Fleetguard filtre fremstillet af Atmus Filtration Technologies

Fleetguard-filtre og kølervæske er udviklet og fremstillet af Atmus Filtration Technologies, tidligere kendt som Cummins Filtration. Atmus Filtration Technologies er en forretningsenhed af Cummins Inc, som også er kendt for design og fremstilling af Cummins motorer og generatorer.

Fleetguard krydsreferencer

Søg på filternummer

Vil du vide mere om Fleetguard

Hvis du vil vide endnu mere om Fleetguard-filtre til din maskinpark er du altid velkommen til at kontakte os.