Fleetguard filter

Hovedimportør af filtre fra Fleetguard i Danmark

Filterteknik er hovedimportør og platinum distributør af Fleetguard-produkter i hele Danmark og Norden.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et Fleetguard filter, som du kan bruge.

Få adgang til hele vores sortiment af Fleetguard filtre

Fleetguard filtre giver den ultimative beskyttelse af jeres udstyr

Fleetguard har et af de bredeste udvalg af filtre og kølevæsker til alle typer køretøjer og industrien. De tilbyder en omfattende serie af filtre, der er specielt udviklet til en bred vifte af systemer og applikationer.

Fleetguard har været i filterbranchen siden 1958, og deres produkter er afprøvet gennem omfattende tests i både laboratorier og på arbejdspladser.

Med årtiers erfaring og løbende udvikling har Fleetguard over 9.000 produkter til rådighed, der alle opfylder OEM-specifikationerne. Deres filterprodukter kan hjælpe jer med at reducere vedligeholdelsesomkostninger og nedetid, samtidig med at de kan forlænge levetiden på dit udstyr eller dine maskiner.

Vi fører både Fleetguard filtre til dieselmotorer, generatorer og gasmotorer som eksempelvis:

Fleetguard brændstoffiltre

Med FH PRO serien fra Fleetguard får du et diesel forfilter med vandudskiller og finfiltrering. Forfilteret separerer både emulgeret og frit vand fra diesel til anlæg og transport. Filterelementet er gennemsigtigt, så du nemt kan se, hvornår det skal skiftes. Vi har forskellige varianter med vandalarm, forvarmning og forskellige krav til renhed.

Hvis du har brug for endnu finere filtrering i jeres dieselmotorer, kan Fleetguards NanoNet teknologi være et godt valg. De er lavet af 100% syntetiske mikrofibre, der fanger selv de mindste urenheder. NanoNet giver dig den bedste beskyttelse, selv under stop-and-go forhold.

Se mere om vores udvalg af brændstoffiltre.

Fleetguard oliefiltre

Vi leverer originale Fleetguard kvalitetsfiltre og ES (Extended Service) på oliefiltre, som er mere effektive og har højere kapacitet. De giver bedre beskyttelse af motorkomponenter og øger levetiden på motoren. Fleetguard ES oliefiltre er fremstillet med det avancerede StrataPore multilags filtermedie.
Se mere om vores udvalg af Oliefiltre.

Fleetguard luftfiltre

Med et udvalg på over 1.500 forskellige luftfiltreringsprodukter dækker Fleetguard alle dine behov til filtrering af luftindtag – med alt lige fra klemmer til filterhuse og højkvalitets luftfiltre.

Vi kan både levere indre og ydre luftfilterelementer fra Fleetguard. Den nyeste generation af luftfilterelementer fra Fleetguard hedder NanoForce, som er fremstillet af mikroskopiske nanofibre, der øger effektiviteten og levetiden af filtrene.

Fleetguard producerer desuden selvrengørende forrensere, der anbefales til byggeri, landbrug, skovbrug og andre brancher, hvor driftsbetingelserne er barske.
Se mere om vores udvalg af luftfiltre.

Fleetguard hydraulikfiltre

Fleetguard tilbyder flere forskellige hydraulikfiltre i mange størrelser, finheder og til forskellige typer opgaver. Således kan Fleetguard hydraulikfiltre variere i medietype og ydeevne afhængigt af, hvordan I skal bruge dem.

Vi har både traditionelle spinon-filtre samt filterpatroner med eller uden kerne.
Se mere om vores udvalg af hydraulikfiltre.

Fleetguard filtre til krumtaphusventilation (CCV)

Med Fleetguard filtre til jeres krumtaphusventilation kan I reducere mængden af forurenende stoffer, der enten udledes i atmosfæren eller cirkuleres tilbage i luftindtaget, og holde turboladeren og kølerne rene.
Se mere om vores udvalg af filtre til crankcase ventilation.

Fleetguard kølervæsker

Fleetguard kølemidler som FleetCool eller ES Compleat kan præstere under alle temperaturforhold – uanset om dine maskiner arbejder i ekstrem varme eller i kolde omgivelser.

En stor del af alle motorproblemer er relateret til kølesystemet, og med kølevæske fra Fleetguard er du sikret fuldt formuleret langtidsholdbart kølervæske, der beskytter mod pitting og giver solid korrosionsbeskyttelse – både i aluminium, støbejern, kobber m.m.. Fleetguards kølervæsker beskytter også mod mineralaflejringer i kølesystemet.
Se mere om vores udvalg af kølevæsker.

Fleetguard Platinum Distributor 2023

Find det rette Fleetguard filter hos os

Er du i tvivl om hvilket Fleetguard filter, der er det rigtige til jeres maskiner, kan vores filtereksperter rådgive jer og hjælpe med at finde det rette filter. Vi kan også hjælpe med at finde den bedste Fleetguard krydreference til dig.

Filterteknik har som hovedimportør af Fleetguard Danmarks største varelager med Fleetguard-filtre og kølervæske til alle brancherne; landbrug, anlæg, udlejning, transport, marine/rederier, industri, energi, olie og gas, fødevarer og skovbrug.


Bestil dine filtre digitalt

Når du er oprettet, kan du nemt og hurtigt vælge dit filterprodukt og bestille det. 

Med LFS kan du eksempelvis:

  • Søge på maskine/anlæg, filternummer eller krydsreferencer
  • Oprette og tilpasse maskinlister med samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Få hjælp til at finde det rigtige filter

Lad vores brancheeksperter hjælpe dig med eksempelvis:

  • At finde de rette filter til dine behov og maskinmål
  • Finde alle nødvendige tilhørende filterkomponenter
  • og meget mere

Udfyld kontaktformularen her, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.

Du kan også ringe til os på: 56131072
(Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00-16:00 og Fre kl. 08:00-15:30)