Oliefilter til dieselmotor

LF14000NN

Oliefiltre til dieselmotorer - Centrifugalfiltre til smøreolie

Slidtagen i en dieselmotor er direkte relateret til, hvor ren motorolien er. For at undgå at små partikler i olien skader komponenter i motoren, bør du bruge det rigtige filter til den rigtige maskine og overholde serviceintervaller.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et oliefilter, du kan bruge.

Oliefiltrering

For at et oliefilter skal fungere optimalt, skal filterets egenskaber som minimum være de samme som motorproducentens krav. Filteret må ikke være utæt, det skal kunne tåle fuldt olietryk uden at kollapse og ikke mindst have nok kapacitet. Maskiner som arbejder i krævende miljøer, har ofte behov for bedre filtre.

Forskellige former for oliefiltrering:

Fleetguard oliefiltre for længere serviceintervaller

Fleetguard filtre har markedets bedste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfiltre og ES (Extended Service) oliefiltre, som er mere effektive og har højere kapacitet. De giver bedre beskyttelse af motorkomponenter, længere serviceintervaller og øget levetid på motoren. Fleetguard ES oliefiltre har Stratapore media. Den nyeste generation af oliefiltre fra Fleetguard har det unikke NanoNet media.

MANN FILTER oliefilter – er kendt for høj kvalitet

Filterkvaliteten på MANN oliefiltre til eftermarkedet har samme originale kvalitet som MANN oliefiltre som originalproducenter i bilbranchenen.

MANN+HUMMEL centrifugalfiltre til smøreolie

Vi leverer den kendte FM serie fra MANN+HUMMEL med centrifugal filterhus til smøreolie. By-pass filteret renser olien ved at generere en centrifugalkraft på 2000 gange tyngdekraften.

Find nærmeste forhandler eller kontakt os for yderligere information

Hent vores produktkatalog med filtre til dieselmotorer (rødt katalog)