Hengst (tidligere Bosch Rexroth)

Hengst (tidligere Bosch Rexroth)

Filtre der sikrer de optimale driftsforhold til jeres hydrauliksystem

Hengst (tidligere Bosch Rexroth) er en af de førende leverandører inden for hydraulik og filtreringsteknologi til industrien. Deres produkter og filtreringselementer beskytter hydrauliske systemer mod forurening og anvendes bredt i mange brancher.

Officiel Hengst hydraulik forhandler

Som officiel Hengst forhandler – tilbyder vi et komplet sortiment bestående af filtre og filterelementer lavet med den nyeste teknologi for at kunne opnå den højeste ydeevne. Hos Filterteknik er vi stolte af at kunne levere det største udvalg af filtre fra det tidligere Bosch Rexroth i Danmark.

Hos Filterteknik finder du således hydraulik- og luftfiltre fra Hengst indenfor kategorierne:

Hengst hydraulik filtre er især effektive til filtrering af hydrauliske væsker, smøremidler, industrielle væsker og gasser. Med filterkomponenter fra Hengsts brede portefølje kan I derfor opnå de optimale driftsforhold igennem hele jeres hydrauliksystems livscyklus.

Alle deres filterprodukter overholder desuden de højeste internationale krav og standarder.

Som tidligere Bosch Rexroth partner har vi hos Filterteknik i mange år tilbudt vores kunder originale filtre fra Bosch Rexroth i Danmark. Filterteknik har efter overtagelsen fortsat vores forhandleraftale med Hengst. Det betyder, at du som kunde fortsat kan bestille Bosch Rexroth filter med samme Rexroth varenummer gennem os. Filteret er det samme, men æsken ser måske anderledes ud med Hengst logo i stedet.

Historien bag Hengst (tidligere Bosch Rexroth)

Hengst har gennem overtagelsen af Bosch Rexroths filterproduktion fået adgang til en stor og lang erfaring inden for udvikling af hydraulikfiltre. Allerede i 1930’erne var firmaet anerkendt for at lave pålidelige hydrauliske løsninger til industrier som byggeri, minedrift og produktion. I 2022 overtog Hengst Filtration GmbH hele filterdivisionen fra Bosch Rexroth A/S. Derfor står Hengst nu for hele produktsortimentet indenfor filtrering samt produktionsanlægget fra Rexroth.

Den nye Hengsts hydraulik-division fokuserer på at forbedre hydrauliske teknologier og filtre, og derigennem leve op til de stigende krav om effektivitet, ydeevne og miljøbeskyttelse. Disse filterprodukter bruges i en bred vifte af industrier, herunder bilindustrien, energisektoren, landbrugsmaskiner, skibsteknik og fabriksautomatisering.

Find dit næste Hengst hydraulik filter hos os

Er du i tvivl om hvilket Hengst (tidligere Bosch Rexroth) hydraulik filter, der er det rigtige til jeres behov, kan vores filtereksperter rådgive og vejlede jer, så I kan vælge det helt rette filter til netop jeres maskine og de miljøer, som de skal operere i.

I vores digitale LFS kundeportal, kan du bestille og holde overblik over dine filtre, maskiner og bestillinger online. Her kan du finde alle de filterprodukter, vi kan levere som Hengst forhandler. Du kan også søge efter filternumre, krydsreference eller den maskine, du skal bruge filtre til. På den måde kan du hurtigst muligt finde et erstatningsfilter, som lever op til jeres behov, og bestille det digitalt med hurtig levering eller til afhentning hos en af vores filialer, så jeres operation ikke går i stå længere tid end højst nødvendigt.


Bestil dine filtre digitalt

Når du er oprettet, kan du nemt og hurtigt vælge dit filterprodukt og bestille det. 

Med LFS kan du eksempelvis:

  • Finde de rette filtre ved at søge på maskine/anlæg, filternummer eller krydsreferencer
  • Oprette og tilpasse maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Få hjælp til at finde det rigtige filter

Lad vores brancheeksperter hjælpe dig med eksempelvis:

  • At finde de rette filter til dine behov og maskinmål
  • Finde alle nødvendige tilhørende filterkomponenter
  • og meget mere

Du kan også ringe til os på: 56131072
(Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00-16:00 og Fre kl. 08:00-15:30)

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.