Bosch Rexroth

Hvad kan Bosch Rexroth tilbyde?

Bosch Rexroth er en af verdens største og førende leverandører af mobil hydraulik og såkaldt industriel automatisering. Navnet Bosch forbinder mange med diverse ting til hjemmet af utrolig høj kvalitet. De står også bag Bosch Rexroth, der producerer alle deres produkter med innovativ teknologi, der giver nogle af de bedste produkter på markedet.

Her hos Filterteknik er vi officiel Bosch Rexroth forhandler. Det betyder, at vi kan rådgive og vejlede jer, så I kan vælge det helt rette filter til den opgave, I skal løse. Vi har også muligheden for at hjælpe jer med at få serviceret jeres Bosch produkter, så kvaliteten forbliver i top.

Hvad gør Bosch Rexroth unik?

Det der gør Bosch Rexroth unik er deres evige stræben efter høj kvalitet. Det er et mærke med utrolig mange år på bagen, og det kan mærkes i deres produkter. De har specialiseret sig som leverandør af hydraulik til industri. De gør meget ud af at lave specialiserede løsninger til både små og store udfordringer. De kan løse mange af de typiske problemer med hydraulik med deres innovative teknologi.

Hvad bruger man Bosch Rexroth til?

Bosch Rexroth producerer hydrauliske løsninger til alt inden for cement- og boreanlæg til skibsteknik og støbemaskiner. Det du helt konkret kan bruge produkter fra dem til er, at I kan få øget jeres produktion i virksomheden.

Ved at tingene kører som de skal, og der ikke er for mange problemer i produktionen, så vil det i sidste ende resultere i en højere effektivisering i virksomheden. Det kan føre til, at I kommer til at stå stærkere på markedet over for jeres konkurrenter.

Bosch Rexroth Danmark har blandt andet en Bosch Rexroth Hydraulik pumpe. Den hydraulik pumpe er med til at konvertere elektrisk energi over til hydraulisk energi ved hjælp af et højt tryk gennem hele pumpen og maskinen.

De har en lang række forskellige hydrauliske pumper: Axial piston pumper, externt gear pumper, internt gear pumper, gerotor pumper, vane pumper, radial piston pumper og elektriske hydrauliske pumper.

Filtrering af hydrauliksystemer

Det der ofte går galt, når man har et hydrauliksystem, er at olien kan være beskidt og dermed beskadige systemet. Med filtre og pumper fra Bosch Rexroth Danmark kan I afhjælpe netop denne problematik.

Når et hydrauliksystem går i stå vil det i 80% af tilfældene være fordi, at den olie der pumper rundt er forurenet. De tilfælde kan man undgå, hvis man får et filter, der renser det grundigt. Hvis der ofte er driftsstop, kan det betyde, at I mister penge, når produktionen kommer bagud.

Hos Filterteknik kan I finde produkter fra Bosch Rexroth Danmark, og vi kan hjælpe jer med at finde det helt rette. Ansøg om en bruger til vores LFS kundeportal her.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.