MP Filtri Filter

MP Filtri logo

MP Filtri – Specialister i Hydraulikfiltrering

Hydraulikfiltrering med MP Filtri-filtre

MP Filtri er en førende producent af filtreringsløsninger til hydrauliske systemer med en solid erfaring og ekspertise inden for branchen. MP Filtri leverer kun filtre af høj kvalitet, der opfylder de strengeste standarder og krav inden for hydraulisk filtrering.

Med deres omfattende produktudvalg tilbyder MP Filtri et bredt udvalg af filtre til forskellige anvendelser og behov, herunder sugefiltre, returfiltre, trykfiltre og spin-on-filtre. Disse filtre er designet til at beskytte hydrauliske systemer mod forurening og sikre optimal ydeevne og driftssikkerhed.

Find dit filter fra MP Filtri hos os 

Vi er officiel forhandler af filtre fra MP Filtri i Danmark og med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et filter, du kan bruge. LFS er vores online kundeportal, hvor du når som helst kan se vores fulde katalog og priser ved at søge på maskine/anlæg, filternummer eller MP Filtri cross reference. Du kan også oprette og tilpasse dine egne maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine.

Længere levetid med filtre fra MP Filtri

Når det kommer til at sikre korrekt funktion af hydrauliske maskiner og systemer, er det vigtigt at have et passende filtreringssystem. De rette hydraulik-filtre er afgørende, især når moderne hydrauliske systemer er udstyret med komponenter af høj kvalitet og er designet til at levere høj ydelse.

Man bør derfor nøje overveje, hvilke filtertyper man benytter og placeringen af filtrene i det specifikke hydrauliske system. Du bør både tage højde for følsomheden af individuelle komponenter, graden og typen af forurening, tryk- og flowforhold, miljømæssige forhold, den anvendte olie og intervaller for vedligeholdelse. Alt dette spiller ind i, når man vil sikre, at ens maskiner opnår længst mulig levetid. Med contamination monitoring produkter, som eksempelvis MP Filtri ICM, kan man også overvåge forureningen i hydrauliske systemer.

Stort sortiment af filtre fra MP Filtri

Vi fører et stort sortiment af filtre fra MP Filtri herunder:

Sugefiltre og strainers

MP Filtri Sugefiltre og strainers (MP Filtri STR) beskytter pumper mod forurening samtidig med at de giver ekstra flowfordeling i sugeledningen. De kan være udstyret med en magnetisk søjle til at tilbageholde selv små jernpartikler med eller uden en bypassventil.

Med en sugesigte fra MP FIltri får du et simpelt filterelement, der skrues på sugeledningen. Vi har også tankmonterede sugefiltre, som omfatter en anti-dræn lukkeventil, der tillader udskiftning af filterelement uden at dræne tanken.

Returfiltre

Returfiltre, som eksempelvis MP Filtri MF100, er afgørende for at filtrere væske og forhindre partikler i at trænge ind i systemet gennem ekstern forurening eller slid på komponenter. Et MP Filtri returfilter er normalt monteret på olietanken, enten helt eller delvist nedsænket. Denne placering sikrer, at returolien altid er returneres under overfladen, hvilket forhindrer dannelse af skum og hvirvler i tanken, der kan forårsage luftning og kavitation i pumperne. Derudover kan både bowlen og filterelementet fjernes fra filterhuset ved service uden at afbryde filteret fra resten af systemet.

Spin-On-filtre

Spin-on-filtre fra MP Filtri anvendes til at beskytte individuelle pumper, ventiler eller hele det hydrauliske kredsløb mod forurening. De er tilgængelige med eller uden bypassventil og kan have valgfrie indikatorer for tilstopning. Spin-on filtre fås i forskellige konfigurationer og er velegnede til en række formål, herunder sugefiltre, returledningsmontering i linje eller på tankdækslet og til anvendelser med lav og mellemtryk.

Se hele vores udvalg af filtre fra MP Filtri i vores kundeportal. Få adgang her.

Få hjælp til at finde af det rette MP Filtri filter til din maskine

Hos FIlterteknik har vi ansat filtereksperter indenfor hver deres felt, der er klar til hjælpe dig med med at afklare jeres behov og finde de rette filter til dine maskinmål eller filtersystem. Vi kan også hjælpe med at finde eventuelle erstatningsfiltre og krydsreferencer til MP Filtri.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.