Filtre fra Safematic A/S

Derfor skal du vælge filtre fra Safematic

Hos Filterteknik kan du nu købe filterprodukter fra Safematic.
Safematic har gennem mange år leveret filtre og filterposer i højeste kvalitet til mange forskellige typer processer og brancher. De har således ekspertise og erfaring med filtre til forskellige sektorer som fødevare-, medicinal- samt energi- og metalindustrien. Derudover er Safemaic særligt dygtige til filtre til segmenterne Offshore, OEM samt Hoteller og bygninger.

Bredt udvalg af Safematic filterprodukter samt anlæg

Filterteknik tilbyder hele Safematics udvalg af filtre og filterkomponenter som for eksempel inkluderer filterposer, kuvertfiltre, panelfiltre, HEPA (High-Efficiency Particulate Air) filtre, kompaktfiltre, aktiv kulfilter, montagerammer, støttekurve, filterpatroner eller fulde filteranlæg.

Et fuldt filteranlæg fra Safematic laves efter de specifikke krav, der er til den proces, som anlægget skal indgå i. Filteranlæg kan både sættes op med patronfilter og posefilter, et mobilt filter eller noget helt fjerde. Kontakt os for at starte dialogen om jeres specifikke behov til filteranlæg.

Filterposer i højeste kvalitet

Safematic tilbyder et bredt udvalg af filterposer, der er designet til at imødekomme forskellige filtreringsbehov. Filterposer er et vigtigt element i at fjerne partikler og forurenende stoffer, og Safematics filterposer er kendt for deres høje kvalitet og effektivitet.

Filterposerne fra Safematic er fremstillet, så de efterlever kravene i de applikationer, som de skal bruges i. De er ligeledes tilgængelige i forskellige størrelser og filtreringsgrader.

Med en filterpose fra Safematic kan du være sikker på, at det opfylder alle regler og standarder, samt at de er designet til at imødekomme strenge industrielle behov og krav. Eksempelvis lever fremstillingen af deres filterposer til fødevareproduktion op til forordning (EF) nr.1935/2004 samt forordning (EF) nr. 2023/2206. På den måde ved du, at Safematics filterposer til fødevarer effektivt sikrer, at der ikke overføres nogle kemiske stoffer fra filtermedie til de fødevarer, der behandles.

Førsteklasses ventilationsfiltre

Når det kommer til ventilationsfiltre, samarbejder Safematic med den tyske producent Volz Filters for at levere højkvalitets luftfiltreringsløsninger. Volz Filters er anerkendt for deres avancerede teknologi og filtre til ventilationssystemer.

Produktsortimentet med ventilationsfiltre omfatter blandt andet HEPA-filtre (High-Efficiency Particulate Air), aktivt kulfiltre, filterskabe, kuvertfiltre og andre. Disse filtre er designet til at fjerne partikler, allergener, kemikalier og lugte fra indendørs luftstrømme og opretholde et sundt og rent indeklima.

Filtertekniks samarbejde med Safematic giver dig derfor adgang til en bred vifte af avancerede og pålidelige filterposer, ventilationsfiltre og støttekurve m.m., der er produceret med fokus på kvalitet og effektivitet.

Køb Safematic filtre hos os

Hos Filterteknik har vi Safematic filtre, og du kan købe dem enten ved at kontakte os med information om jeres filterbehov eller oprette dig som bruger i vores kundeportal.

Find det rigtige Safematic filter til dit behov

På vores kundeportal, LFS, kan du:

  • Finde de rette filtre ved at søge på filternumre, krydsreferencer eller maskiner/anlæg
  • Lave kundetilpassede maskinlister der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se vores fulde produktkatalog og priser.

Få mere at vide og adgang til LFS ved at ringe på:

56 13 10 72

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.