3M Filter


3M Procesfiltrering

3M er en af de stærkeste producenter i filtreringsbranchen. Med mere end 90 års erfaring i at producere højtydende filtreringsprodukter til eksempelvis vand-, industri- og biofarmaceutiske markeder, er virksomheden især kendt for sin ekspertise inden for procesfiltrering.

Hos Filterteknik fører vi 3Ms sortiment af filtreringsprodukter, der har gjort dem til en pålidelig partner inden for industriel filtrering.

Industriel filtrering med 3M Purification

3M Filterpatronhuse

3Ms flitreringsdivision, 3M Purification, tilbyder specialiserede filterpatronhuse designet til at imødekomme behovene i eksempelvis fødevare- og drikkevareindustrien.

Disse filterhuse sikrer nem udskiftning af filterpatroner og garanterer, at 3M filterpatroner er forseglet sikkert, hvilket eliminerer risikoen for væskebypass. Høj kvalitet er nøgleordet, og alle huse er konstrueret af 316L rustfrit stål for maksimal korrosionsbestandighed.

3M High Flow-filterpatroner

3M High Flow-filterpatroner er designet med avanceret teknologi, der optimerer både ydeevne og spildevandskvalitet. Filtrenes design maksimerer det anvendelige overfladeareal pr. filter.

Filtrene er fremstillet af blæst mikrofiber polypropylen og leveres med både absolut og nominel filtrering. De findes i forskellige finheder fra 1 μm til 70 μm og passer perfekt ind i 3M HighFlow filterhuse.

3M patronfiltre og posefiltre

3M leverer et bredt udvalg af rustfri huse til både patronfiltre og posefiltre. Disse fås i forskellige størrelser og finheder. Med serierne: HF, MEC, MES, MET, NB, 100 og 500, tilbydervi desuden forskellige længder og diametre for at imødekomme forskellige filtreringsbehov.

3M-filtre er ideelle til mange brancher

Et filter fra 3M er et godt valg i en bred vifte af industrier, der kræver pålidelig og effektiv filtrering som eksempelvis:

  • Industri
  • Farmaceutisk industri
  • Fødevarefremstilling
  • Procesindustri
  • Energi
  • Sundhedssektoren

Find dit næste 3M filter hos Filterteknik

Er du i tvivl om hvilket 3M filter, der er det bedste til netop jeres processer, kan vores filtreringsekseperter med garanti hjælpe jer, med at afklare netop jeres filtreringsbehov.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.