3M Filter


3M er en global virksomhed, der skaber innovative og bæredygtige filtre. Deres filterhuse bruges til at separere urenheder fra væsker, så væskerne er sikre til brug i blandt andet industrielle processer. 

3M filtre anvendes i en række forskellige industrier herunder blandt andet fødevare- og drikkevareindustrien, medicinalindustrien, petrokemiske industrier og elproduktion. I hver af disse industrier er behovet for rent vand afgørende. Derfor er blandt andet 3Ms innovative og bæredygtige filtre en nødvendighed for disse industrier. 

Hvad gør 3M filtre unikke 

Hvis du er på udkig efter filterhuse af høj kvalitet, som sikrer optimal filtrering, så er 3M filtre helt sikkert et godt bud. 3M har stort engagement i innovation og bæredygtighed, som gør, at du kan være sikker på, at dit vand vil være renset for urenheder, når du bruger deres produkter. Kontakt os i dag for at få mere at vide om 3Ms forskellige typer af filterhuse. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning til dit filtreringsbehov.

Hvorfor bruger man 3M filtre i industrien

Vand er en yderst vigtigt faktor for hele vores eksistens her på jorden. Vi bruger det til at drikke, lave mad, bade i, gøre rent med og derudover er det også en nødvendighed i mange industrielle processer. Når det er sagt, er det ofte altafgørende, at vandet er rent. Vand kan nemlig trods dets mange nødvendige funktioner, også være en kilde til sygdom, hvis det er forurenet. Her er det nødvendigt, at der findes muligheder for at filtrere vandet inden brug, og det er her, at 3M filterhuse er rigtig anvendelige. Blandt mange vandfiltrerings- og rensningssystemer anvendes 3Ms produkter. Disse produkter sørger for at fjerne urenheder fra vandet, så det bliver sikkert at bruge og drikke. 

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.