MANN Filter

MANN-FILTER – filtre med filtreringsevne i verdensklasse

MANN-FILTER producerer originale filtre af højeste kvalitet, der beskytter motorer, maskiner og maskinførere eller passagerer i over 300.000 applikationer. MANN-FILTER er en tysk producent af filtre, filterkomponenter og filtersystemer, der har over 70 års erfaring.

De er en del af MANN+HUMMEL koncernen, der er nogle af verdens førende eksperter inden for filtrering. Med filtreringsekspertisen fra MANN + HUMMEL i ryggen har MANN-FILTER etableret sig som en verdenskendt leverandør af filterløsninger med meget høj filtreringsevne til mange forskellige sektorer.

De er især kendt for deres filterløsninger til køretøjer, der både inkluderer personbiler, lastbiler og racerbiler til motorsport. Dertil kommer et bredt og anerkendt sortiment af filtre til den industrielle sektor. Uanset om det er til en traktormotor, der kører under støvede forhold eller et bremsesystem i en taxa.

Officiel MANN-FILTER forhandler

Hos Filterteknik fører vi det største udvalg af filtre fra MANN-FILTER i Danmark og kan levere MANN filtre inden for følgende applikationer:

I vores digitale LFS kundeportal, kan du se alle de filterprodukter, vi kan levere fra det aktuelle MANN-FILTER katalog. Her kan du søge efter filternumre, MANN-FILTER cross reference eller den maskine, du skal bruge filtre til.

I vores store MANN-FILTER sortiment kan kan du blandt andet finde:

MANN-FILTER Brændstoffiltre

Med det rette brændstoffilter fra MANN-FILTER kan du beskytte dit køretøjs brændstofsystem mod snavs, partikler og vand, og øge køretøjets ydeevne og levetid.

MANN-FILTER Kabineluftfiltre til ekstreme støvmijøer

Med et kabineluftfilter fra MANN-FILTER kan passagerer, chauffører og maskinførere trække vejret sikkert i kabinen. Filtrene fjerner skadelige partikler og allergener fra indsugningsluften og cirkulerer ren luft ind i køretøjet i stedet. Flere af MANN-FILTERs kabinefiltre benytter desuden et lag med aktivt kul, der også fjerner op til 90% lugt og skadelige gasser.

Filtre fra MANN-FILTER er optimale til maskiner, der opererer steder med høj til middel støvbelastning.
Støvniveauerne på eksempelvis byggepladser, i tunneler eller i landbrugssektoren kan være ekstremt høje. Et miljø med højt støvniveau er et af de hårdeste forhold for maskiner at operere i, og derfor er det særligt vigtigt med stærk og pålidelig filtrering.

Vi tilbyder også tørluftfilter fra MANN til rensning af luft i maskiner af alle typer, som fx motorer, kompressorer, ventilatorer.

MANN-FILTER Oliefiltre der sikrer den bedste olierenhed og optimal oliekontrol i hydraulik

MANN-FILTERs oliefiltre sørger for den bedste olierenhed og optimal oliekontrol i hydrauliske applikationer. Med et af deres hydraulikoliefiltre og filtermedier kan du altså forlænge levetiden og forbedre ydeevnen for jeres hydrauliksystemer og udstyr. Vi kan eksempelvis levere MANN glasfibermedier, der tilbyder den højeste effektivitet i området fra 5 til 20 mikroner (beta = 200 iht. ISO 16 889). De fleste glasfibermedier kommer desuden med et ekstra centerrør, der styrker filterelementet.

Vælg det rette MANN-FILTER

Når du skal finde det helt rigtige rigtige MANN-FILTER er der rigtige mange aspekter at tage hensyn til, herunder hvilket miljø netop jeres biler, maskiner eller systemer skal fungere i.

Hos Filterteknik kan vi hjælpe jer med valget af filtre ud fra jeres specifikke behov og rådgive om, hvilken filtreringsmetode der vil være den bedste for netop jer.


Bestil dine filtre digitalt

Når du er oprettet, kan du nemt og hurtigt vælge dit filterprodukt og bestille det. 

Med LFS kan du eksempelvis:

  • Finde de rette filtre ved at søge på maskine/anlæg, filternummer eller krydsreferencer
  • Oprette og tilpasse maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Få hjælp til at finde det rigtige filter

Lad vores brancheeksperter hjælpe dig med eksempelvis:

  • At finde de rette filter til dine behov og maskinmål
  • Finde alle nødvendige tilhørende filterkomponenter
  • og meget mere

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.

Du kan også ringe til os på: 56131072
(Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00-16:00 og Fre kl. 08:00-15:30)