MANN Filter

Alt hvad du behøver at vide om MANN Filter

MANN Filter designer og producerer filtre til biler og andre mindre og større køretøjer. De tilbyder et bredt udvalg af filtre til alle typer køretøjer, herunder biler, lastbiler, busser og endda entreprenørmaskiner. MANN Filter er OEM-kvalitetssikret, hvilket står for ‘Original equipment manufacturer’ oversat på dansk til ‘Den originale producent’.

MANN Filter er et datterselskab af Mann+Hummel-koncernen, der er en stor tysk virksomhed, der fremstiller filterprodukter til mange brancher. MANN Filter blev grundlagt i 1961 og har produceret kvalitetsfiltre lige siden. Her kan du blive klogere på, hvad der gør MANN Filter unikke, og hvad man kan bruge deres filtre til.

MANN Filter er kendt for at fremstille kvalitetsluftfiltre og autodele af høj kvalitet. Hvis du leder efter en pålidelig kilde til luftfiltre, bør MANN Filter stå øverst på din liste.

Hvad gør MANN Filter unikke?

MANN Filter producerer filtre til en række forskellige applikationer. Det, der gør dem unikke, er det faktum, at de producerer både originaludstyr og erstatningsfiltre. Det betyder, at de kan opfylde deres kunders behov, uanset hvilken type filter de har brug for.

MANN Filter Cross er en vigtig del af filtreringsprocessen. Det hjælper med at fjerne forurenende stoffer og partikler fra luften eller væsken. Der findes mange forskellige typer MANN Filter Cross, så det er vigtigt at vælge den rigtige til din anvendelse.

Deres filtre er af virkelig høj kvalitet, der kan holde til rigtig meget. De har specialiseret sig inden for filtre, så det er udelukkende det, som de bruger hver dag på at forbedre, optimere og producere til deres kunder. 

Hvis en dieselmotor er slidt, så vil motorolien heller ikke være ren. Det er vigtigt, at man har en ren motorolie, og det er derfor, at et godt oliefilter fra MANN kan være med til at holde det rent. Med et MANN oliefilter undgår man også små partikler i olien, der kan skade motoren.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvad bruger man MANN Filter til?

MANN Filter producerer en masse forskellige filtre til forskellige formål. Generelt producerer MANN Filter mange MANN oliefiltre til både benzin-og diesel biler og køretøjer.

Hvilke filtre tilbyder MANN Filter?

MANN Filter har mange forskellige filtre. De sælger blandt andet filtre til kabiner, luftfiltre, oliefiltre, benzin- og dieselfiltre samt andre specielle filtre.

Hvordan kan jeg købe MANN Filter hos jer?

Hos Filterteknik har vi MANN filtre, disse har du mulighed for købe gennem vores kundeportal, som du kan oprette dig som kunde i via dette link. Derudover er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.