MANN Filter

Alt hvad du behøver at vide om MANN Filter

MANN Filter designer og producerer filtre til biler og andre mindre og større køretøjer. De tilbyder et bredt udvalg af filtre til alle typer køretøjer, herunder biler, lastbiler, busser og endda entreprenørmaskiner. MANN Filter er OEM-kvalitetssikret, hvilket står for ‘Original equipment manufacturer’ oversat på dansk til ‘Den originale producent’.

MANN Filter er et datterselskab af Mann+Hummel-koncernen, der er en stor tysk virksomhed, der fremstiller filterprodukter til mange brancher. MANN Filter blev grundlagt i 1961 og har produceret kvalitetsfiltre lige siden. Her kan du blive klogere på, hvad der gør MANN Filter unikke, og hvad man kan bruge deres filtre til.

MANN Filter er kendt for at fremstille kvalitetsluftfiltre og autodele af høj kvalitet. Hvis du leder efter en pålidelig kilde til luftfiltre, bør MANN Filter stå øverst på din liste.

Hvad gør MANN Filter unikke?

MANN Filter producerer filtre til en række forskellige applikationer. Det, der gør dem unikke, er det faktum, at de producerer både originaludstyr og erstatningsfiltre. Det betyder, at de kan opfylde deres kunders behov, uanset hvilken type filter de har brug for.

MANN Filter Cross er en vigtig del af filtreringsprocessen. Det hjælper med at fjerne forurenende stoffer og partikler fra luften eller væsken. Der findes mange forskellige typer MANN Filter Cross, så det er vigtigt at vælge den rigtige til din anvendelse.

Det der gør dem unikke er også, at det er filtre af virkelig høj kvalitet, der kan holde til rigtig meget. De har specialiseret sig inden for filtre, så det er udelukkende det, som de bruger hver dag på at forbedre, optimere og producere til deres kunder. 

Ved at vælge et godt MANN olie filter kan man sikre sig mod for meget slid på motoren. Det hænger sådan sammen, at hvis en dieselmotor er slidt, så vil motorolien heller ikke være ren. Det er vigtigt, at man har en ren motorolie, og det er derfor, at et godt oliefilter fra MANN kan være med til at holde det rent. 

Ved et godt MANN olie filter undgår man små partikler i olien, der går ind og skader motoren. Udover at have det rette filter, er det desuden vigtigt at holde sin bil generelt ved lige ved eksempelvis at gå til service med den. Her kan de hele tiden tjekke, om filtret også er i orden.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvad bruger man MANN Filter til?

MANN Filter producerer en masse forskellige filtre til forskellige formål. Man kan blandt andet brugt MANN Filters egen cenrifugalfiltre til smøreolie et såkaldt MANN olie filter. Det er et filter fra den velkendte FM-serie. Her går et by-pass filter ind og renser olien ved at generere en centrifugalkraft på 2000 gange tyngdekraften. Generelt producerer MANN Filter mange MANN olie filtre til både benzin-og diesel biler og køretøjer.

Hvilke filtre tilbyder MANN Filter?

MANN Filter har rigtig mange forskellige filtre til store og små køretøjer. De sælger blandt andet filtre til kabiner, luftfiltre, oliefiltre, benzin- og diesel filter samt andre specielle filtre.

Hvordan kan jeg købe MANN Filter hos jer?

Filterteknik har Danmarks største lager af filtre i Greve, og du kan købe MANN Filter direkte igennem os. Du kan enten ringe til os eller sende os en mail, så kan vi hjælpe dig med at skaffe de rigtige MANN Filter.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.