Kabinefilter til kabineventilation

AF4608

Kabinefiltre og filterhuse til kabineventilation

Maskinførere tilbringer typisk det meste af deres arbejdsdag i kabinen. Maskinerne arbejder i forskellige omgivelser med stor variation i vejret og med forskellige mængder støv og partikler i luften. Nogle arbejder også i miljøer med giftige dampe eller generende lugte. God luftkvalitet i kabinen er med til at sikre maskinførerens helbred.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et kabinefilter, du kan bruge.

Landbrug i Europa følger standarden DIN EN 15695.

Vi anbefaler at du vælger et kabinefilter af høj kvalitet og følger anbefalede serviceintervaller. Vi har stor erfaring med kabinefiltre og kan hjælpe med tilpasninger. Vi tilbyder et bredt produktudvalg af kabinefiltre med kendte varemærker som MANN FILTER og Fleetguard.

Ønsker du et kabinefilter med samme effektivitet som en arbejdsmaske med finhed P3 (Effektivitet: 99,95 % i henhold til EN 143), så kan du få dette tilsvarende HEPA H13 kabinefilter (filterklasse til ventilationsfiltre som også gælder til kabinefiltre).

Læs SEGES artikel om beskyttelse af traktorfører i forbindelse med sprøjte- og bejdsemidler.

Lekang filterhus til kabineventilation

Filterhuset fra Lekang er et komplet kabinventilationsanlæg som giver god ventilation og beskytter mod skadelig partikler i hårde miljøer.

Find nærmeste forhandler eller kontakt os for yderligere information

Hent vores produktkatalog med filtre til dieselmotorer (rødt katalog)