Luftfiltre til dieselmotor

AF899NF

Luftfiltre til dieselmotorer - Komplette luftfilterhuse - Udskiftlige elementer og engangs filterhuse - Forcykloner som beskytter luftfilterhuse i hårde miljøer.

En moderne 16 liters dieselmotor med elektronisk indsprøjtning og intercooler bruger over 40 000 liter luft pr. minut. I hårde miljøer med høj støvkoncentration stilles der høje krav til et luftfilter. En dieselmotor slides ud af 250 gram smuds, i form af faste forureninger. Originalt er luftfiltersystemet som regel dimensioneret for normale driftsforhold. Ved behov for hyppigere filterskift anbefales det at lave ændringer for at undgå øget motorslidtage.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et luftfilter til dieselmotor, du kan bruge.

Vores sælgere har mange års erfaring med ombygning og tilpasninger af luftfiltersystemer, og kan hjælpe med at finde optimale løsninger. Mange vælger at rengøre luftfilteret ved at blæse trykluft gennem filteret. Denne løsning ødelægger filteret. En indikator er en bedre løsning, da indikatoren viser rødt, når filteret er ved at være opbrugt og trænger til udskiftning.

Vi leverer standard filterhuse med udskiftelige elementer, engangsfilterhuse, forcykloner, filterelementer, indikatorer og tilhørende dele som slanger og adaptere til mobile applikationer.

Indre og ydre luftfilterelementer fra Fleetguard for længere serviceintervaller

Den nyeste generations af luftfilterelementer fra Fleetguard heder NonoForce, da de indeholder mikroskopiske nanofibre som øger effektiviteten og levetiden yderligere.

Indre og ydre luftfilterelementer fra MANN FILTER

MANN FILTER er kendt for høj kvalitet. Filterkvaliteten på MANN luftfiltre til eftermarkedet har samme kvalitet som MANN luftfiltre til originalproducenterne i bilbranchen.

Luftfilterhuse fra Fleetguard

OptiAir kompakte luftfilterhuse i plast med høj effektivitet

Direct Flow luftfilterhuse er udviklet for at møde Tier IV og tilsvarende krav fra motorproducenterne om mere miljøvenlige motorer. Kompakte og med ekstra forfilter for ekstremt støvede omgivelser.

ECO serien med kompakte engangsfilterhuse i metal.

Cyklon serien med forscyklon fjerner støv og sne før det kommer til luftfilteret og forlænger levetiden på filterelementerne.

Find nærmeste forhandler eller kontakt os for yderligere information

Hent vores produktkatalog med filtre til dieselmotorer (rødt katalog)