Amiad Filter

Amiad Filter: 60 års erfaring med vandfiltrering

Amiad Filtration Systems har i 60 år produceret filtersystemer til vandbehandling til anvendelse indenfor vanding i landbruget og generelt i industrien. Amiad har hovedsæde i Israel, hvor både produktion, kontor og faciliteter til præsentation af og oplæring i deres unikke systemer er samlet. Amiad ejer tre produktmærker Amiad, Filtomat og Arkal og kan derfor tilbyde en omfattende serie af både manuelle, halvautomatiske og fuldautomatiske filtre samt plastikfiltre, stålfiltre, mikrofiberfiltre og diskfiltre. Amiad er en central spiller på det globale marked, og du finder dermed også deres filtersystemer her hos os hos Filterteknik. Amiad producere automatiserede, selvrensende filtersystemer til enhver form for vandbehandling. De udvikler hele tiden nye løsninger og opdateringer, som sikre den mest optimale arbejdsproces. De tilbyder anlæggelse af nye systemer, men også optimering af eksisterende anlæg. Amiad tilbyder fire typer filtreringsteknologier: skærm-, disk-, mikrofiber- og medieteknologier.

Hvor benyttes Amiads filtersystemer?

Amiad arbejder i et bredt felt inden for anvendelsen af vand – vand er en ressource, som vi skal værne om, og det hjælper Amiad dig med at gøre. Eksempelvis hvis du skal bruge vanding i landbruget, hvor afgrøder er afhængig af vand – selv i tørre perioder. Vanding kan være en bekostelig affære i sig selv, og det er derfor vigtigt, at du ikke skal kaste yderligere penge efter unødvendig vedligeholdelse af dit udstyr. Her træder Amiad til med systemer, der fx kan holde sprederen ren for diverse urenheder, der kan tilstoppe den. Du undgår dermed ekstra arbejde og ustabilitet i ydeevnen. Amiad har filtre, der passer til mange vandingsanlæg – hvad end det er med sprinklere eller drypslanger. 

Det er ikke kun i landbruget, at du finder Amiads filtersystemer – det er også den øvrige industri, der benytter sig af eller behandler vand, hvor Amiads produkter kan understøtte arbejdsprocesser og optimere ydeevnen. Amiads filtre benyttes til applikationer i forbindelse med fx vandindtag, kølevand, håndtering af spildevand, processer inden for genvinding eller genbrug af vand, drikkevandsløsninger, havvandsfiltrering og inden for det maritime område som for eksempel ballastvand.

Find filtre fra Amiad hos Filterteknik 

Hos Filterteknik er vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige systemer og reservedele til dine applikationer. Du kan finde produkter fra Amiad i vores store og veludbyggede kundeportal LFS, hvor du kan søge på specifikke produkter eller du kan indtaste din maskine eller applikation og finde de filtre der passer til netop dit apparat. Og skulle du i processen få brug for hjælp og vejledning, så har vi kompetente konsulenter, der sidder klar til at guide dig til det rigtige udstyr. 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvilke filtre tilbyder Amiad filter?

Amiad producerer filtre til vandbehandling som anvendes i landbruget til vanding samt til mange forskellige formål i industrien, såsom drikkevandssikring, håndtering af spildevand, genanvendelse af vand, kølevand mv.

Hvordan kan jeg købe Amiad filter hos jer?

Filterteknik har mange forskellige filtre. Hos Filterteknik forhandler vi et stort udvalg af komponenter fra Amiad. Du kan benytte vores smarte kundeportal LFS eller du kan ringe til vores kundeservice, hvis du har brug for vejledning før dit køb. Vi sidder klar til at guide dig, så du altid får de rette reservedele.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.