Argo-Hytos Filter

Argo-Hytos – en stærk spiller inden for væsketeknologi

Hos Filterteknik forhandler vi et stort udvalg af kvalitetskomponenter fra tysk-tjekkiske Argo-Hytos. De producerer specialdele til mobile arbejdsmaskiner og maskinteknik til industrien. 

Tyske Argo har sit udspring af ur-håndværket i 1922, men produktionen blev i 1950’erne udvidet til at omfatte hydrauliske filtre til den hurtigt voksende tyske maskinkonstruktionsindustri. Tjekkiske Hygos har derimod sit udspring i tekstilbranchen, som gennem 1940’erne overgik til at producere industrielt tilbehør. I 2003 slog de to virksomheder sig sammen under navnet Argo-Hytos. De har i dag produktionsvirksomheder i Tyskland, Tjekkiet, Polen, Indien og Kina og er førende inden for mobil og industriel hydraulik med mere end 70 års special erfaring. 

Den moderne produktion er yderst veludviklet, effektiv og super kompleks, og det er derfor vigtigt, at de vitale dele er kendetegnet ved topkvalitet. Og netop kvalitet finder du i alle Argo-Hytos’ produkter. Argo-Hytos’ produkter omfatter bl.a. hydrauliske drev, væskestyring og filtrering, trykafbrydere ventiler, eksplosionssikre ventiler, magnetsystemer, SPA 01, SA4 og SMA 05 kraftpakker. Herudover tæller deres sortiment også: tankløsninger, tilslutningsplader og manifolder samt sensorer og måleudstyr.

Hvad gør Argo-Hytos unik? 

Argo-Hytos er eksperter på specialdele til den mobile hydrauliksektor, og mange af deres produkter tilpasses nøjagtigt til kundens behov. Det er således et fleksibelt udbud af centrale dele til din industrielle maskine, om den er stationær eller om den er mobil. Argo-Hytos er en topmoderne producent af maskindele og ejer i dag en række patenter. De har dermed sat nye standarder for, hvordan industriens maskiner kan arbejde optimalt og mest effektivt. Med et Argo-Hytos filter, samt de øvrige kvalitetsdele deres sortiment indeholder, er du godt på vej mod at minimere risikoen for nedbrud og unødig service. Argo-Hytos produkter er med til at sikre driftsstabiliteten og forlænge dine maskiners levetid.

Køb dine Agos-Hytos filtre og andre reservedele hos Filterteknik

Argo-Hytos produkter bruges fx i landbrugsindustriens mobile arbejdsmaskiner. For eksempel som centrale dele i traktorer, mejetærsker eller sprøjtesystemer. Her indgår sensor-, filter- og ventilteknologi, som alle er komponenter Argo-Hytos kan levere. Argo-Hytos udvikler og understøtter smarte undersystemer og innovative systemløsninger til dine maskiner.

Ligeledes benyttes Argo-Hytos specialdele også inden for konstruktion branchens komplekse maskiner. Der stilles hele tiden større krav til maskiners ydeevne, og udviklingen går stærkt på området. Her udvikler Argo-Hytos hele tiden nye kombinationer og nye funktionaliteter indenfor design af fx ventiler, manifolder og filtreringssystemer. Vindmølleindustrien benytter også komponenter fra Argo-Hytos. 

Hos Filterteknik finder du et bredt og specialiseret udvalg af produkter fra Argo-Hytos. Du kan benytte vores smarte kundeportal LFS, hvor du kan finde alle de filtre og dele vi kan tilbyde. Her kan du sortere i produkterne eller du kan indtaste den type maskine, du mangler dele til, og få et samlet overblik over de produkter, der passer til netop din maskine. På den måde er du sikker på, at du får det helt rigtige produkt. Hvis du mangler rådgivning, så er vores konsulenter klar til at hjælpe og guide dig!  

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvilke filtre tilbyder Argo-Hytos?

Argo-Hytos tilbyder bl.a. sugefiltre, retur- og retursugefiltre, tryk- og højtryksfiltre, påfyldnings- og ventilationsfiltre samt diverse filter tilbehør. Vi hos Filterteknik yder en omfattende kundeservice, så vi sammen får løst din opgave.

Hvordan kan jeg købe Argo-Hytos hos jer?

Vi forhandler Argo-Hytos filtre blandt mange andre mærker. Med vores brugervenlige kundeportal LFS kan du nemt finde lige det filter, du står og mangler. I portalen har du uanede muligheder for at fremsøge det filter, du skal bruge – også hvis det skal være fra Argo-Hytos.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.