ARGO-HYTOS Filter

ARGO-HYTOS – Kvalitetsfiltre til hydraulik, olie og luft

Hos Filterteknik er vi officiel forhandler af et stort udvalg af ARGO-HYTOS filtre fra den tysk-tjekkiske filterproducent. ARGO-HYTOS producerer filtre og filterelementer til industrien af den højeste kvalitet. 

ARGO-HYTOS har især specialiseret sig i filtreringsløsninger til hydrauliske systemer og smøresystemer. Deres udvalg strækker sig fra faste industrielle anlæg til mobile applikationer.

Når ARGO-HYTOS designer deres filterløsninger, benytter de viden fra den nyeste teknologi og drager fordel af virksomhedens mangeårige erfaringer fra en bred vifte af sektorer. 

Vi tilbyder et omfattende sortiment af ARGO-HYTOS filtre som eksempelvis:

Køb dine ARGO-HYTOS filtre hos Filterteknik 

Du kan benytte vores smarte kundeportal LFS, hvor du kan finde dit næste Argo-Hytos filter og alle de filterelementer, vi kan tilbyde. Her kan du sortere i produkterne eller du kan indtaste den type maskine, du mangler dele til, og få et samlet overblik over de produkter, der passer til netop din maskine. På den måde er du sikker på, at du får det helt rigtige produkt.

Er du i tvivl om hvilket ARGO-HYTOS filter, der er det rette, så er vores konsulenter klar til at hjælpe og guide dig.

Fordele ved at vælge et ARGO-HYTOS filter

ARGO-HYTOS er eksperter på specialdele til den mobile hydrauliksektor, og mange ARGO-HYTOS produkter bruges fx i landbrugsindustriens off road arbejdsmaskiner. Som for eksempel traktorer, mejetærskere eller sprøjtesystemer.

Med et ARGO-HYTOS filter er du godt på vej mod at minimere risikoen for nedbrud og unødig service i dine maskiner. ARGO-HYTOS filtre er med til at sikre driftsstabiliteten og forlænge dine maskiners levetid.

Udover at reducere vedligeholdelses- og serviceomkostninger er ARGO-HYTOS også en anset leverandør til effektiv oliebehandling.
Vi kan levere følgende ARGO-HYTOS produkter til applikationer med manuel og automatisk rengøring af hydrauliske væsker:

Med åndefiltre fra ARGO-HYTOS kan du bedre beskytte dine hydrauliske systemer mod forurening fra den omgivende luft. Samtidig sikres den nødvendige luftudveksling for trykudligning i hydrauliktanken. Trykudligning er vigtig, fordi olieniveauet i en hydrauliktank kan variere. Årsagerne hertil kan være temperatursvingninger, driftsforhold eller bevægelse af cylindre i brug. Uden tilstrækkelig luftudveksling kunne disse årsager føre til forkerte trykforhold i tanken. Dette kan påvirke hele systemets ydeevne eller endda forårsage skader.

Derfor er det vigtigt at vedligeholde og skifte dine filtre rettidigt.

Historien om ARGO-HYTOS

Tyske Argo har sit udspring af ur-håndværket i 1922, men produktionen blev i 1950’erne udvidet til at omfatte hydrauliske filtre til den hurtigt voksende tyske maskinkonstruktionsindustri. Tjekkiske Hytos har derimod sit udspring i tekstilbranchen, som gennem 1940’erne overgik til at producere industrielt tilbehør. I 2003 slog de to virksomheder sig sammen under navnet ARGO-HYTOS. De har i dag produktionsvirksomheder i Tyskland, Tjekkiet, Polen, Indien og Kina og er førende inden for mobil og industriel hydraulik med mere end 70 års special erfaring.

Hvordan kan jeg købe ARGO-HYTOS hos jer?

Vi forhandler ARGO-HYTOS filtre blandt mange andre mærker. Med vores brugervenlige kundeportal LFS kan du nemt finde lige det filter, du står og mangler. I portalen har du uanede muligheder for at fremsøge det filter, du skal bruge – også hvis det skal være fra ARGO-HYTOS.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.