Filterhuse/elementer Hydraulik

Filterhus - FG

Hvis du har en ren olie, kan du spare meget. Hvis din olie er snavset, kan det føre til lavere brændstofeffektivitet og øgede vedligeholdelsesomkostninger. Derfor er det afgørende at holde din olie ren for at bevare dit systems ydeevne og spare penge i det lange løb.

Grundlæggende skyldes 80 % af alle fejl i hydrauliske systemer en enkelt årsag – forurening. Enhver forstyrrende partikel, der finder vej ind i et hydraulisk system, kan få ødelæggende konsekvenser. Med tiden kan forurenende stoffer ophobes og forårsage store skader, hvilket fører til større reparationsomkostninger og alvorlige sikkerhedsproblemer.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et filter, du kan bruge.

Hydraulikolie

Hydraulikolien er ikke ren, selvom olien er ny. Partikler som havner mellem bevægelige dele, laver slidtageskader, samt vand og kondens forringer oliens kvalitet.

Vi har et bredt produktsortiment af hydraulik filterelementer for mobile, industrielle og andre applikationer med hydrauliksystemer. Udvalget strækker sig fra et standard skruefilter til elementer tilpasset specielle kundekrav med hensyn til kapaciteter, materialer og renhedsniveau.

Valg af filterhus og elementer skal tilpasses i forhold til kapacitet, tryk, medie (viskositet), temperatur, renhedsniveau m.m.

Vi repræsenterer de største filterproducenter på markedet og leverer originale hydraulikfiltre med kendte varemærker såsom Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, Fleetguard, RMF og Lekang. Vi leverer også erstatningselementer med samme kvalitet tilsvarende de originale.


Få hjælp til at finde det rigtige filter

Lad vores brancheeksperter hjælpe dig med eksempelvis:

  • At finde de rette filter til dine behov og maskinmål
  • Finde alle nødvendige tilhørende filterkomponenter
  • og meget mere

Bliv ringet op
Du kan også ringe til os på: 56131072
(Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00-16:00 og Fre kl. 08:00-15:30)

Bestil dine hydraulikfiltre digitalt

Når du er oprettet i LFS, kan du nemt og hurtigt vælge dit filterprodukt og bestille det.

Med LFS kan du eksempelvis:

  • Finde de rette filtre ved at søge på maskine/anlæg, filternummer eller krydsreferencer
  • Oprette og tilpasse maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Opret dig i vores digitale kundeportal