Pentiar Filter

Pentair filter – Effektive og bæredygtige vandbehandlingsløsninger

Pentair er en global virksomhed og filterproducent med fokus på vandteknologi og industrielle løsninger. Pentair producerer et bredt udvalg af filtre til forskellige formål, herunder vandrensning og procesfiltrering. Pentair filtre kan anvendes i en række forskellige industrier, herunder fødevare- og drikkevareindustrien, kemisk industri, farmaceutisk industri, svømmebassiner, landbrug og mange flere.

Industriel væskefiltrering

Pentair tilbyder avancerede løsninger inden for filtrering, som sikrer effektiv fjernelse af partikler, urenheder og forureninger i væsker. Deres produktsortiment omfatter alt fra mekaniske filtre til membranfiltreringssystemer og andre avancerede filtreringsenheder, der er designet til at opfylde specifikke krav og behov til væsker inden for forskellige brancher.

Vælg det rette filter til proces

Er du i tvivl om hvilket pentair filter, der er det rette til netop dit behov, kan du kontakte vores filtereksperter, der står klar til at rådgive dig om netop dine filterløsninger indenfor proces. Vi har et stort udvalg af krydsreferencer og erstatningsfiltre med samme specifikationer og kvaliteter som Pentair filtre

Filtrering af fine partikler

Pentair laver blandt andet filtre, der kan fjerne fine partikler som rust, sand og kalkpartikler. Filtrenes string-viklet design gør det muligt at fjerne fine partikler fra forskellige væsker.

Har du behov som dette, så kontakt os i dag, så vi kan finde det rette Pentair filter til jer eller et erstatningsfilter med samme specifikationer.

Pentair filtre til høje temperaturer

Pentair producerer ligeledes filterhuse, der kan klare høje temperaturer. De er konstrueret af glasfiberforstærket nylon, og er et billigere alternativ til filterhuse af stål og ideelle til et bredt udvalg af industrielle applikationer.

Har du yderligere spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 48 timer.