Udlejning

Filtre og kølervæske til udlejningsmaskiner

Vores kunder i udlejningsbranchen har maskinparker med alt fra minimaskiner og anlægsmaskiner til lifte og trucks. Kunderne har valgt Filterteknik som leverandør af filtre til deres udlejningsmaskiner og udstyr, fordi vi kan hjælpe med ekspertise om filtre til alle deres produkter – og ikke mindst fordi, at vi gør det nemt og overskueligt – vi har nemlig alle filtre til maskinerne samlet på ét sted.

For at fuldende vores service kan vi også tilbyde den rette kølervæske til netop jeres maskiner.

Vedligehold dine udlejningsmaskiner og undgå nedetid

Vedligeholdelse og udskiftning af filtre på alle typer maskiner er afgørende for at opretholde maskinernes ydeevne, forlænge deres levetid og minimere driftsomkostningerne. 

Ved at sikre, at filtrene regelmæssigt udskiftes, kan du beskytte motoren, forbedre ydeevnen og reducere risikoen for kostbare reparationer. Hos Filterteknik forstår vi vigtigheden af at forlænge levetiden og sikre driften og pålideligheden af maskinerne. Vi anbefaler derfor, at du prioriterer filterudskiftning som en integreret del af dine maskiners rutinemæssige pleje.

Afhængig af funktion hjælper filtrene med til at holde bl.a. brændstof, smøreolie, hydraulikolie og indsugningsluft fri for skadelige partikler. Disse partikler skaber slid, hvilket påvirker ydeevnen af motorer og systemer og øger risikoen for dyre nedbrud og efterfølgende reparationer, så det er vigtigt at sikre at filtrene altid er i god stand. Kabineluften er ekstremt vigtig for at sikre et godt arbejdsmiljø, og derfor er korrekt type og udskiftning af disse meget vigtigt.

Ved udlejning af maskiner, hvor man ikke selv er den daglige bruger, er det ekstra vigtigt at have fokus på rettidig udskiftning af filtrene. Dette for at undgå nedbrud som medfører at maskinerne ikke udlejes i den tid, der går med efterfølgende reparation. Du kan altså reducere risikoen for dyre reparationer og nedetid med de rette filtre og de rette udskiftningsintervaller.

Forskellige filtre til hele din maskinpark

Filterteknik har Danmarks største filterlager. Vi kan derfor levere alle de forskellige typer filtre, filterelementer eller filterpatroner, som I skal bruge – til alle maskinerne i jeres maskinpark.

Find det rigtige filter til jeres udlejningsmaskiner og hold overblikket med maskinlister

Vi står til rådighed for at hjælpe dig med at vælge de rette filtre til dine maskiner og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om filtre og filtrering.

Kontakt os, hvis du har brug for yderligere information eller ønsker at bestille filtre til dine maskiner.
Vi kan kortlægge filtre på alle dine udlejningsmaskiner og -udstyr samt hjælpe dig med at oprette maskinlister i vores kundeportal – LFS.

Ved hjælp af LFS får du et fuldt overblik over dit filterbehov samt en nem styring af dine forespørgsler og indkøb. Dermed kan du være sikker på, at du køber det rette filter til den rette maskine. Du kan ligeledes samle alle dine indkøb af filtre hos og og nøjes med én filterleverandør.
På vores kundeportal, LFS, kan du altså:

  • Finde de rette filtre ved at søge på maskiner/anlæg, filternumre eller krydsreferencer 
  • Lave tilpassede maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Få mere at vide og adgang til LFS ved at ringe på:

56 13 10 72

eller kontakte os skriftligt her.

Leverandører