Energi

Filtre til energiproduktion

Vand eller vind? Begge typer energiproduktioner har filtre som skal fungere optimalt, for at produktionen kan kører som planlagt. Ikke planlagte produktionsstop på ubemandede kraftværker eller alsidige kraftværker bør ikke forekomme ofte.

Vi kortlægger filtre på alle maskiner og udstyr samt opretter maskinlister i LFS. Ved hjælp af Lekang filtersystem får du fuld oversigt over dit filterbehov, og får en forenklet styring af dine forespørgsler og indkøb. Det vil være nemt og sikkert at få det rette filter til den rette maskine. Med LFS kan du samle alle indkøb hos én leverandør og handle online.

Vi rådgiver og vejleder, når du oplever behov for at udskifte gamle filterhuse. Det kan også være effektivt med et selvrensende filterhus for kølevand eller et cirkulationsfilter som automatisk vedligeholder hydraulik og smøreolie. Hvis du ønsker at være proaktiv, så bør du vælge udstyr med måleinstrumenter som kan overvåge kritiske oliesystemer. Vi har også mobile filteranlæg med eller uden frekvensomformere og partikeltællere til rensning af oliesystemet.

Hovedprodukter

Leverandører