Filterhuse/elementer Hydraulik

Filterhus - FG

Hvis du har en ren olie, kan du spare meget. Hvis din olie er snavset, kan det føre til lavere brændstofeffektivitet og øgede vedligeholdelsesomkostninger. Derfor er det afgørende at holde din olie ren for at bevare dit systems ydeevne og spare penge i det lange løb.

Grundlæggende skyldes 80 % af alle fejl i hydrauliske systemer en enkelt årsag – forurening. Enhver forstyrrende partikel, der finder vej ind i et hydraulisk system, kan få ødelæggende konsekvenser. Med tiden kan forurenende stoffer ophobes og forårsage store skader, hvilket fører til større reparationsomkostninger og alvorlige sikkerhedsproblemer.

Hydraulikolien er ikke ren, selvom olien er ny. Partikler som havner mellem bevægelige dele, laver slidtageskader, samt vand og kondens forringer oliens kvalitet.

Vi har et bredt produktsortiment af hydraulik filterelementer for mobile, industrielle og andre applikationer med hydrauliksystemer. Udvalget strækker sig fra et standard skruefilter til elementer tilpasset specielle kundekrav med hensyn til kapaciteter, materialer og renhedsniveau.

Valg af filterhus og elementer skal tilpasses i forhold til kapacitet, tryk, medie (viskositet), temperatur, renhedsniveau m.m.

Vi repræsenterer de største filterproducenter på markedet og leverer originale hydraulikfiltre med kendte varemærker såsom Filtration Group (tidligere Mahle), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, Fleetguard, RMF og Lekang. Vi leverer også erstatningselementer med samme kvalitet tilsvarende de originale.

Find nærmeste forhandler eller kontakt os for yderligere information