Industri

Industrien bliver mere og mere automatiseret. I dag er de fleste opsat på at udføre proaktiv vedligeholdelse for at undgå dyre produktionsstop. Vi tilbyder filtre af høj kvalitet samt korrekte filterløsninger, hvilket gør det muligt for produktionen at kører som planlagt samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne holdes nede.

Gennem flere årtier har vi leveret filtre til en række produktionsvirksomheder indenfor metalforarbejdning, minedrift, raffinaderier, træforarbejdning, fødevarer, kraftværker, værfter og havbrug. Derfor har vi solide kompetencer og erfaring indenfor området til at kunne finde den helt rette løsning for din branche. Vi samarbejder tæt med ledende filterproducenter i Europa og kan lave unikke kundetilpasninger med hensyn til kapacitet, materialer og branding.

Vi kortlægger filtre på alle maskiner og udstyr samt opretter maskinlister i LFS. Ved hjælp af Lekang filtersystem får du fuld oversigt over dit filterbehov samt en forenklet styring af dine forespørgsler og indkøb. Dermed kan du være sikker på, at du køber det rette filter til den rette maskine. Du kan samle alle indkøb hos én leverandør og handle online.

Hovedprodukter

Leverandører