Anlæg

Filtre og kølervæske til anlægsmaskiner

Historien bag Lekang Maskin startede med import og salg af gravemaskiner tilbage i 1970. Senere valgte vi at specialisere os inden for filtre samt udvide til flere brancher med maskin-færdighederne godt inkorporeret i vores forretning. Takket være mange trofaste maskinparkejere og vores forhandlere er anlægsbranchen i dag vores største segment.

Til maskinejere kan vi kortlægge filtre på alle dine maskiner og oprette maskinlister i LFS. Ved hjælp af LFS får du fuld oversigt over dit filterbehov, og får en forenklet styring af dine forespørgsler og indkøb. Det vil være nemt og sikkert at få det rette filter til den rette maskine. Med LFS kan du samle alle indkøb hos én leverandør og handle online.

Endvidere gør vi det nemt for dig at pleje dine maskiner ved at kunne tilbyde samme type kølervæske til alle dine maskiner.

Filtre holder produktionen i gang

Nutidens maskiner stiller høje krav til filtrering. Motorernes levetid kan forlænges, hvis deres filtre udskiftes i rette tid. Det er også vigtigt at vælge det rette filter så miljøkrav overholdes og undgå tidsspild.

Ikke alle maskiner er tilpasset det danske klima med store temperaturændringer eller hårde miljøer med ekstra støv og partikler. I enkelte tilfælde kan der være behov for omstrukturering af filterløsninger som for eksempel et opgraderet oliefilter eller et bedre luftfiltersystem. Høje krav til dieselrenhed er endnu en udfordring. Med et ekstra forfilter på dieselen kan du undgå at skulle udskifte dieselinjektorerne. En udskiftning af alle dieselinjektorerne kan nemt koste dig mange penge.

Se vores referencer inden for anlæg.

Hovedprodukter

Leverandører