AdBlue filter til dieselmotor

AdBlue® filterelementer

Kravene til udledning af forurening på dieselmotorer er strenge. Mange maskiner er udstyret med en AdBlue® -tank som bidrager til en reducering af skadelige partikler. AdBlue® væske består af kemisk ren urea og demineraliseret vand. Væsken indsprøjtes i gasserne, hvor den omdanner nitrogenoxid til uskadeligt nitrogen og vand.

Med Danmarks største filterlager har vi helt sikkert et AdBlue filter, du kan bruge.

Der kan forekomme forurening i AdBlue® -tankene, hvilket kan forårsage skade på AdBlue® systemet. Med et filter mellem AdBlue® -tanken og dieselmotoren fjerner du partikler og krystalliseret urea og derigennem beskytter dit AdBlue® system optimalt.

Vi leverer AdBlue® kvalitetsfiltre og AdBlue® KITs som beskytter dit AdBlue® system.

AdBlue® filter kit – fjerner partikler når du tanker AdBlue® fra din egen tank

På maskiner som har en AdBlue®-tank, er det vigtigt at tanken aldrig er tom. Hvis tanken er tom, tørrer systemet ud og komponenterne beskadiges. Det kan blive dyrt at erstatte komponenterne eller rense systemet. Derfor er det altid vigtigt at have AdBlue® tilgængelig.

Med Lekangs eget AdBlue® filtersæt er det enkelt for dig at rengøre AdBlue® direkte fra tanken. Filtersættene leveres med filterhuse, filterelementer og slangekoblinger. Filtrene monteres på tryksiden, mellem tanken og pumpen, og sikrer at selv de mindste partikler filtreres fra. Filtrene er lavet af polypropylen, hvilket gør det modstandsdygtigt over for høje temperaturer, kemikalier og andre korrosive materialer.

59813-KIT

Fordele ved AdBlue® filtre

  • Fjerner forureninger som smuds og krystallisede urea fra AdBlue® væske
  • Lavet til AdBlue® bulktanke
  • Leveres med filterhus, filterelement og slangetilslutninger
  • Kapaciteter: 10 eller 40 l/min

Find nærmeste forhandler eller kontakt os for yderligere information

Hent vores produktkatalog med filtre til dieselmotorer (rødt katalog)