Transport

Filterteknik leverer filtre til lastbiler og busser

Filtre og kølervæske til lastbiler og busser

Gennem mange år har vi leveret filtre til maskinparkejere med både anlægsmaskiner og lastbiler i deres maskinpark. Inden for transport og autoværksteder har vi kunder som selv laver service på deres køretøjer og som ønsker at købe filterpakker fra én leverandør.

Til dig som laver service på egne køretøjer, kan vi kortlægge filtre på alle maskiner og udstyr samt oprette maskinlister i LFS Ved hjælp af LFS får du fuld oversigt over dit filterbehov samt en forenklet styring af dine forespørgsler og indkøb. Dermed kan du være sikker på, at du køber det rette filter til den rette maskine. Du kan samle alle indkøb hos én leverandør og handle online.

Til dig som driver et autoværksted, er LFS et godt værktøj til at kunne søge efter filtrenumre for at finde teknisk data eller tilbehør. Du har også mulighed for oprette en maskine liste over de mest aktuelle køretøjer og derved få et overblik over, hvad du bør have på lager.

Endvidere gør vi det nemt for dig at pleje dine maskiner ved at kunne tilbyde samme type kølervæske til alle dine maskiner.

Se vores referencer inden for transport.

Hovedprodukter

Leverandører