Landbrug

Filtre til landbrugsmaskiner

Vores kunder i landbruget har maskinparker med alt fra traktorer, mejetærskere, frontlæssere, gyllespredere og mange andre typer udstyr minimaskiner og anlægsmaskiner til lifte og trucks. Kunderne har valgt Filterteknik som leverandør af filtre til deres maskiner og udstyr, fordi vi kan hjælpe med ekspertise om filtre til alle deres produkter – og ikke mindst fordi, at vi gør det nemt og overskueligt – vi har nemlig alle filtre til maskinerne samlet på ét sted.

For at fuldende vores service kan vi også tilbyde den rette kølervæske til netop jeres maskiner.

Udskift filtrene til dine landbrugsmaskiner regelmæssigt og forlæng levetiden på dine maskiner

Vedligeholdelse og regelmæssig udskiftning af filtre på for eksempel traktorer og andre landbrugsmaskiner spiller en afgørende rolle for at sikre optimal ydeevne og maskinernes pålidelighed.

Et korrekt filter yder beskyttelse af motoren ved at filtrere olie, luft og brændstof, som er afgørende for at motoren og andre systemer – fx hydrauliksystemerne – i dine landbrugsmaskiner fungerer optimalt. Filtrene opfanger partikler, støv, snavs og andre urenheder, der ellers kunne forårsage slid og skader på motoren. Ved at udskifte filtrene regelmæssigt kan du forhindre skadelige partikler i at trænge ind i motoren og reducere risikoen for funktionsfejl.

At holde motoren ren og beskyttet med de korrekte filtre, kan altså medvirke til at forlænge maskinernes driftstid og reducere mængden af dyre reparationer. Dette kan også være med til at forlænge levetiden på maskinerne, og dermed reducere behovet for hyppig udskiftning.
Forebyggende vedligeholdelse er oftest mere omkostningseffektivt end at udbedre skader eller udskifte komponenter på grund af manglende filtrering.

Ved at sikre den regelmæssige udskiftning af filtrene, kan også opnås en mere effektiv forbrænding af brændstof og dermed forbedret ydeevne, medførende bedre brændstoføkonomi og øget produktivitet.

Stort udvalg af filtre til landbrugsmaskiner

Uanset om du skal bruge et filter til en traktor, mejetærsker, gyllespreder, såmaskine, sprøjtemaskine, ballepresser eller en helt anden landbrugsmaskine, kan du være sikker på, at vi har det hos Filterteknik.

Filterteknik har Danmarks største filterlager. Vi kan derfor levere alle de forskellige typer filtre, filterelementer eller filterpatroner, som I skal bruge – til alle maskinerne i jeres maskinpark.

Find det rigtige filter til jeres landbrugsmaskine og hold overblikket med maskinlister

Vi står til rådighed for at hjælpe dig med at vælge de rette filtre til dine maskiner og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om filtre og filtrering.

Kontakt os, hvis du har brug for yderligere information eller ønsker at bestille filtre til dine maskiner.
Vi kan kortlægge filtre på alle dine landbrugsmaskiner og -udstyr samt hjælpe dig med at oprette maskinlister i vores kundeportal – LFS.

Ved hjælp af LFS får du et fuldt overblik over dit filterbehov samt en nem styring af dine forespørgsler og indkøb. Dermed kan du være sikker på, at du køber det rette filter til den rette maskine. Du kan ligeledes samle alle dine indkøb af filtre hos og og nøjes med én filterleverandør.
På vores kundeportal, LFS, kan du altså:

  • Finde de rette filtre ved at søge på maskiner/anlæg, filternumre eller krydsreferencer 
  • Lave tilpassede maskinlister, der giver samlet oversigt over filterforbrug pr. maskine
  • Se det fulde katalog og priser fra Filterteknik
  • Nem digital ordrehåndtering

Få mere at vide og adgang til LFS ved at ringe på:

56 13 10 72

eller kontakte os skriftligt her.

Leverandører