HI 2023

HI Tech & Industry Scandinavia 3. – 5. oktober 2023

HI-messen er hele industriens mødested og vidensforum og i år fejrer HI Tech & Industri Scandinavia intet mindre end 60-års jubilæum.

Filterteknik deltager igen i 2023 på HI-messen som udstiller og du kan møde os i Hal M på stand M9844.

Vi knokler for at blive klar til start, og glæder os til nogle rigtig gode og lærerige dage i Herning, hvor vi står klar til at mødes med kunder og andre samarbejdspartnere.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at inspirere og rådgive industrisegmentet omkring, hvorfor renhed i hydraulik, proces, støv og ventilation er så vigtig. Vores målsætning er uden sammenligning at være den bedste sparringspartner vores kunder kunne ønske sig som hjælper med konkrete filtreringsforslag og holdbare løsninger.

I år er vi så heldige at vores gode kolleger i Safematic deltager på vores stand. Her vil vi sammen vise et bredt udvalg af filterløsninger. Safematic er verdensmestre i filtre til proces og ventilation og supplerer vores egne filter-eksperter, så vi sammen udgør det stærkeste team inden for filterløsninger.

Benyt invitationskoden hi23-27911 og få gratis entré. Du skal blot registrere dig med koden på HI-messens billetnet her.

Filterteknik på HI

Generelt om HI 2023