Corona virus – Covid-19

Opdateret d. 25/1.2021


Information on Corona virus, COVID-19 og hvordan det påvirker Filterteknik Danmark


Vi følger stadig regeringens anbefalinger og forsøger at holde afstand. Derfor arbejder dem som kan, hjemme.

Der er blevet opsat betjeningsfrie håndspritdispensere ved alle indgange til Filterteknik og vi har indkøbt mundbind til medarbejdere, som ønsker af anvende disse.

  • Kundeservice – er fuldt bemandet
  • Lager –  er fuldt bemandet og sender varer som vi plejer fra dag til dag
  • Ekspeditionen –  er blevet lukket igen og alle afhentninger skal forudbestilles
  • Besøgende til Filterteknik – vi har opstillet betjeningsfrie håndsprit dispensere, ved indgangene, som alle besøgende bedes bruge
  • Afhentning af varer – alle varer forudbestilles og disse vil blive stillet udenfor til afhentning
  • Kundebesøg – vores sælgere besøger gerne kunder, hvis kunden ønsker det og de vil have mundbind og  håndsprit i bilerne

Vi håber alle har forståelse for ovenstående, da dette er et led i at tage fælles ansvar.

Følg link til sundhedsstyrrelsens anbefalinger.

Hvad sker der med vores leverancer?

De fleste af vores leverandører leverer planmæssigt, dog har vi nogle få leverandører som ligger i lande, hvor der stadig er kritiske tilstande og her vil der være forsinkelser på leverancer, men vi prøver hele tiden at være på forkant og kompencere ved at bestille alternative steder imens.

Hvordan handler vores leverandører?

Vi er i løbende dialog med vores leverandører og samarbejdspartnere. Indtil videre kan vi håndtere forespørgelser med samme høje servicegrad som tidligere. Vores indkøbsafdeling har skærpet indsatsen for at sikre vi fortsat kan modtage leverancer. Vi kan, som alle andre, få lidt længere transportdage på grund af lukkede grænser og dermed skærpet grænsekontrol.

Nogle af vores leverandører, fremfor alt dem med produktion i Italien, er begyndt at vise begrænsninger. Dette håndterer vi ved vores bufferlager og vi begynder at kigge mod alternative leverandører.

Vores største leverandører har taget skridt og indsat ekstra personale til at følge udviklingen, for at sikre deres forsyningskæde.

Kan virussen overføres via pakker?

Ifølge Sundhedsstyrelsen og deres viden fra lignende tidligere udbrud viser det, at denne type virus er smitsom mellem mennesker og ikke via pakker og postforsendelser.

Hvordan handler vi hos Filterteknik A/S?

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og foretager ikke forretningsrejser til de steder, som Udenrigsministeriet fraråder. Vi undgår også, i det omfang det er muligt at gå til forretningsmøder, som vi i stedet kan gennemføre digitalt, via for eksempel Skype eller Teams.  På kontoret har vi taget forholdsregler ved for eksempel at tilbyde håndalkohol til alle medarbejdere og være ekstra forsigtige med hygiejne. Hvis nogen ved, at de har haft direkte kontakt med en smittet person, anbefales det at blive hjemme for at undgå eventuel spredning.