Opdateret d. 25/5.2020


Filterteknik A/S har været forskånet under Corona krisen, vi har kunne holde os udenfor COVID-19’s smitte og vi har derfor kunne arbejde igennem hele perioden, gangske vist på en lidt anden måde end vi plejer.

Nu åbnes Danmark langsomt op igen og vi vil rigtig gerne ud og besøge vores kunder.

De fleste af vores leverandører leverer planmæssigt, dog har vi nogle få leverandører som ligger i lande, hvor der stadig er kritiske tilstande og her vil der være forsinkelser på leverancer, men vi prøver hele tiden at være på forkant og kompencere ved at bestille alternative steder imens.


Information on Corona virus, COVID-19 og hvordan det påvirker Filterteknik Danmark


Vi er her fortsat for vores kunder og vil gerne servicere vores kunder med samme serviceniveau som vi plejer, men vi tager vores forholdsregler.

  • Vores telefon og mail er bemandet i det omfang der er behov for
  • Vores lager sender varer som vi plejer
  • Det vil stadig være muligt at hente varer, men de skal være forudbestilt og vil blive stillet udenfor til afhentning
  • Møder afholdes via telefon, skype eller teams

Vi håber alle har forståelse for ovenstående, da dette er et led i at tage fælles ansvar.

Følg link til sundhedsstyrrelsens anbefalinger.

 

Hvad sker der med vores leverancer?

På nuværende tidspunkt påvirkes vores leverancer fra Filterteknik A/S ikke, vi fortsætter med at levere filtre som sædvanligt. Vores leverandører og partnere har indtil videre ikke været berørt af COVID-19 udbruddet.

Hvordan handler vores leverandører?

Vi er i løbende dialog med vores leverandører og samarbejdspartnere. Indtil videre kan vi håndtere forespørgelser med samme høje servicegrad som tidligere. Vores indkøbsafdeling har skærpet indsatsen for at sikre vi fortsat kan modtage leverancer. Vi kan, som alle andre, få lidt længere transportdage på grund af lukkede grænser og dermed skærpet grænsekontrol.

Nogle af vores leverandører, fremfor alt dem med produktion i Italien, er begyndt at vise begrænsninger. Dette håndterer vi ved vores bufferlager og vi begynder at kigge mod alternative leverandører.

Vores største leverandører har taget skridt og indsat ekstra personale til at følge udviklingen, for at sikre deres forsyningskæde.

Kan virussen overføres via pakker?

Ifølge Sundhedsstyrelsen og deres viden fra lignende tidligere udbrud viser det, at denne type virus er smitsom mellem mennesker og ikke via pakker og postforsendelser.

Hvordan handler vi hos Filterteknik A/S?

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og foretager ikke forretningsrejser til de steder, som Udenrigsministeriet fraråder. Vi undgår også, i det omfang det er muligt at gå til forretningsmøder, som vi i stedet kan gennemføre digitalt, via for eksempel Skype eller Teams.  På kontoret har vi taget forholdsregler ved for eksempel at tilbyde håndalkohol til alle medarbejdere og være ekstra forsigtige med hygiejne. Hvis nogen ved, at de har haft direkte kontakt med en smittet person, anbefales det at blive hjemme for at undgå eventuel spredning.