Mahle Industrial Filtration får nyt navn

Mahle Gruppen har færdiggjort salget af den industrielle del af filtrering. I 2017 vil de velkendte produkter fra Mahle Industriel Filtration overgå og blive til Filtration Group.

Mahle Industrial Filtration har ca. 900 medarbejdere på verdensplan, hvoraf 410 arbejder i Öhringen, Tyskland. Industrielle filterprodukter, såsom industrianlæg og fødevareproduktion har meget lidt tilfælles med kerneforretningen i den øvrige del af Mahle Group, som primært fokuserer på mobilitet. ”Det er derfor, at vi er rigtig glade for, at Filtration Group er i stand til at give den industrielle filtrering et løft” siger Wolf-Henning Scheider, CEO for Mahle Group.

Filtration Group i USA er et datterselskab till Madison Industries og er et af de hurtigst voksende virksomheder i filterverdenen. Dets opgave er at gøre verden sikrere, sundere og mere produktiv ved at fokusere på avancerede filterløsninger. Med over 80 enheder i 20 lande, virker de i fire divisioner som er Life Sciences, Process Technologies, Fluid og Environmental Air.

Lekang gruppen ser frem til at fortsætte samarbejdet, nu med Filtration Group, på det svenske, norke og danske marked. Det kommer fortsat til at være samme højkvalitets produkter under et nyt navn” siger Per-Arne Forsman, CEO Lekang Gruppen.

Kontaktpersoner:
CEO Per-Arne Forsman, tlf. +46 5469 0921, [email protected]
Country Manager Brian Lemmeke tlf. +45 5613 1072, [email protected]