NYHED – Des-Case åndefilter med giftfrit tørremedie

Des-Case åndefilter med giftfrit tørremedie modvirker vand i hydrauliksystemer og gearkasser, og filtrerer samtidig partikler og snavs helt ned til tre mikron fra. Det er et engangsfilter som gør service lettere og hurtigere.

70-80 % af alt vand i hydrauliksystemer og gearkasser kommer via luften til tanken. Derfor er det vigtigt at have et åndefilter som fjerner væsken. Vi i Filterteknik A/S kan nu præsentere nyheden fra Des-Case – et engangsfilter som indeholder det giftfrie tørremedie ZR Gel. Engangsfilteret gør håndtering og service hurtig og enkel, da man udskifter hele filterhuset på én gang.

Når der anvendes et åndefilter som absorberer fugt, så vil man opleve at:

  • Olien får en længere levetid
  • Rustdannelse pga. kondens reduceres
  • Skader og slitage på maskiner og komponenter reduceres
  • Applikationernes levetid forlænges, og risikoen for driftstop mindskes

Åndefiltre anvendes blandt andet på mobilhydraulik, industriel hydraulik, smøreoliesystemer, dieseltanke, transformatorer og gearkasser.

Download for mere information

RMF Systems

Vi har i forvejen forskellige typer åndefiltre fra RMF, hvor ZR Gel tørremediet skal udskiftes i stedet for at udskifte hele filterhuset. Hvad der er mest rentabelt, afhænger af applikationstypen og hvilken service der udføres. Vi hjælper med at finde den rette løsning til den givne opgave.

 

 

Login for lave din bestilling allerede i dag, eller kontakt os for mere information.
Artikelnummer: DC-BBZR, DC-2ZR, DC-3SBRZR / DC-3ZR, DC-4ZR.