Pressemeddelelse – Filterteknik ekspanderer – åbner kontor i Finland 2021

Filterteknik fortsætter med at vokse og nu åbner vi et salgskontor i Finland. Det finske selskab, Filterteknik Suomi Oy, er allerede stiftet og nu er vi i fuld gang med at finde denne rette sælger, som kan varetage salget til det finske marked.

Vi vil styrke vores position på den nordiske marked og det føles helt rigtigt at åbne et kontor i Finland. Vi har allerede flere kunder i landet og for at kunne vokse yderligere og give kunderne den bedste service er det naturligt, at der er en ansvarlig sælger i landet, siger Brian Lemmeke

Filterteknik tager erfaringen og udviklingen fra de andre nordiske lande og implementerer det på det finske marked.

Lekang Group som består af Filterteknik A/S i Danmark, Filterteknik Sverige AB i Sverige og Lekang Filter i Norge, og nu Filterteknik Suomi Oy i Finland, har vi over 50 års erfaring indenfor filtre, filterløsninger og tilstandsovervågning. Vi har et velfungerende koncept som også passer til det finske marked. Vi er sikre på at vi vil få mange tilfredse kunder i Finland, ligesom vi har i Sverige, Norge og Danmark i dag, fortæller Brian Lemmeke

Programmet LFS hjælper kunderne med filterhåndtering og med at finde de rigtige filtre.

Vi har desuden det markedsledende værktøj LFS – et software program som forenkler vores kunders filterhåndtering. I LFS kan vores kunder søge filtre, krydsreferencer, maskiner og endda bygge sin egen maskinpark for at forenkle filterhåndteringen. Der findes ikke noget lignende system, vi har samlet data i over 40 år og arbejder fortsat med at udvikle data og brugervenligheden af systemet, forklarer Brian Lemmeke.


Filterteknik Suomi bliver en del af Lekang Group, ligesom Filterteknik Sverige, Filterteknik Danmark og Lekang Filter Norge, men det er et datterselskab til Filterteknik Sverige, som vil understøtte med lagerbeholdning, kundeservice og teknisk support.

Lekang Group har været en del af industrikoncernen Indutrade AB siden 2010.

 

Ved spørgsmål til ovenstående kontakt:

Brian Lemmeke

Country Manager

[email protected] / 25374827