Lageroptimering genskaber overblikket

Mange steder kan man nikke genkendende til problematikken om det manglende overblik i hverdagen, når det kommer til lagerbeholdninger. CH Udlejning var mødt med denne udfordring, da de gennem den seneste tid har udvidet deres forretning. De har bygget nye domiciler og købt flere maskiner, hvilket har resulteret i et manglende overblik, da de nu har flere lokationer og maskiner at forholde sig til.

Filterteknik A/S var bekendt med CH Udlejnings forretningsudvidelse, og tilbød derfor at hjælpe med at skabe overblik over deres lager. Vi fik hurtigt sat en sælger på sagen som straks gik til værks. Grundet de mange maskiner og store lager der nu var til rådighed hos CH Udlejning, besluttede vores sælger at inddrage en af vores lagermedarbejdere i projektet.

Forarbejde

Inden lageret kunne blive opmærket og fyldt op, skulle der laves en del forarbejde, som er altafgørende for at kunne opsætte et korrekt lager. Der skulle skabes et overblik over de forskellige maskiner, som CH Udlejning har til rådighed. Derefter skulle det sikres, at vi havde opnoteret alle de rette filtre på hver enkelt maskine samt opdateret filtrene i LFS på CH Udlejnings kundenummer, så de nemt kan fylde deres lager op efter behov.

Overblik

Først efter dette forarbejde kunne vores sælger og lagermedarbejder køre sammen over og sætte CH Udlejnings lager op. Der skulle skabes et overblik over de mange filtre som lå i uorden, lageret skulle opmærkes og lagerbeholdningen skulle udvides betydeligt. Vores folk arbejdede størstedelen af dagen på at få sat CH Udlejnings lager i system.

Vi sparer tid og får et større overblik over egen lagerbeholdning, når maskinerne og deres tilhørende filtre er sat i system. Vi får samlet flere ordrer sammen, så vi sparer penge på fragt og tid på opdateringer af lagerbeholdningen – det er blevet mere effektivt” udtaler Annette Hansen, medarbejder hos CH Udlejning.

CH Udlejning holder til på Fyn med to domiciler, og ejer mange maskiner, hvoraf godt og vel 200 af dem bruger filtre.

Med et optimalt og overskueligt lager har CH Udlejning sparet tid og ressourcer, da de nu har det fulde overblik over deres lagerbeholdning.

Før vores folk gik i gang med lageroptimeringen:

Fordele ved LFS – sparer dig for både tid og penge

  • Altid de rigtige filtre til dine maskiner
  • Let at søge på filtre, varenumre, filtre på mål eller maskiner
  • Kundetilpassede maskinlister – viser filtrenes applikation
  • Alle filtre fra en leverandør
  • Enklere vedligehold og lavere driftomkostninger

Hvordan kommer du igang med LFS?

Kontakt os på mail eller udfyld skemaet her