Filterteknik A/S får ny samarbejdspartner

Filterteknik Danmark starter 2019 med fokus på ventilation gennem et nyoprettet samarbejde med General Filter.

General Filter blev grundlagt 1965 og har siden da produceret højkvalitetsfiltre og systemer som sikrer ren luft til hospitaler, industrielle faciliteter og private erhverv.

General Filters produkter er certificeret i henhold til Eurovent. Dette betyder, at produktkvaliteten er garanteret samt at der henvises til garantien i al dokumentation. Eurovent Certita Certification er førende inden for certificering af ventilations- og køleprodukter på det europæiske marked. De udfører testene uden at kende producenternes navne, og sikrer at de angivne data svarer til den faktiske ydeevne og kapacitet. Når produktets ydeevne er garanteret, offentliggøres det på deres hjemmeside og er frit tilgængeligt for alle og enhver.

Lekang Group arbejder kun sammen med anerkendte, kvalitetsbevidste filterproducenter. General Filter lever op til disse krav og er derfor valgt som foretrukken leverandør af ventilationsfiltre og løsninger.

Stort lager og bredt sortiment

Filterteknik vil gøre det trygt og enkelt for sine kunder, hvoraf det at kunne tilbyde et bredt sortiment af ventilationsfiltre er en helt naturlig service.

Vi har et bredt filtersortiment, der passer til alle typer virksomheder og brancher, som selv udskifter deres filtre. Vores store lager gør det nemt for kunderne at købe alle deres ventilationsfiltre hos én leverandør, siger Per-Arne Forsman, CEO for Lekang Group.