AdBlue Filterkit produktnyhed

Dieselmotorer udsender skadelige udstødningsgasser, som AdBlue® renser og derved reducere udledningen af skadelige emissioner. AdBlue® er en væske, der består af kemisk ren urea og demineraliseret vand som indsprøjtes i udstødningsgassen, hvor det omdanner nitrogenoxid til uskadeligt nitrogen og vand.

På de maskiner som har en Adblue®-tank, er det vigtigt, at tanken aldrig er tom. Hvis systemet løber tør, beskadiges komponenterne, og det kan være dyrt at udskift dem eller rense systemet. Derfor er det vigtigt, altid at have AdBlue® tilgængeligt.

Ved påfyldning af AdBlue® skal partikler og krystalliseret urea fjernes for at beskytte maskinen bedst muligt. Partikler sætter sig fast i AdBlue® systemet og kan derigennem beskadige AdBlue®-pumpen og injektorerne.

Med Lekangs eget filterkit bliver det nemt for dig at tanke ren AdBlue® fra bulktanken. Et komplet filterkit leveres med et filterhus, et filterelement og slangekoblinger. Det monteres på tryksiden efter pumpen, og garanterer at selv de mindste artikler frafiltreres. Filtret er lavet af polypropylen, hvilket gør det modstandsdygtigt over for høje temperaturer, kemikalier og andre korrosive materialer.

Teknisk information:
Maks. arbejdstryk: 8,6 bar
Maks. temperatur.: 52°C
Maks. Flow: 10 l/min.

Kontakt os på 56 13 10 72 for bestilling.

Produktinformation på filterelementer og mindre filterkit til AdBlue® systemer.