Filterelementer til luftfilterhuse og luftfiltersystemer

 

En moderne 16 liters dieselmotor med elektronisk indsprøjtning og intercooler har behov for over 40.000 liter luft pr. minut. I hårde omgivelser med høj støvkoncentration pålægges luftfiltre strenge krav. En dieselmotor udskiller 250 gram skidt grundet faste forurenende stoffer. Oprindeligt er et originalt luftfiltersystem dimensioneret til normale driftsforhold. Hvis der er behov for oftere udskiftning, anbefales det at foretage ændringer for at undgå øget motorslitage.

Vores sælgere har mange års erfaring med ombygning og tilpasninger af luftfiltersystemer og kan hjælpe med at finde den optimale løsning for dig. Der er mange som vælger at rengøre luftfiltre ved at blæse trykluft gennem filteret. Denne metode ødelægger filtreret. En indikator er et bedre værktøj, da indikatoren viser rødt, når filtreret er tæt og dermed skal udskiftes.

Vi leverer filterelementer, engangsfilterhuse, forcykloner, indikatorer og tilhørende dele såsom slanger og adaptere til mobile applikationer med kendte varemærker såsom Fleetguard og MANN FILTER.

 

Fleetguard luftfilter

Fleetguard luftfilter har markedets bedste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfiltre og ES (Extended Service) luftfiltre med større urenhedskapacitet. Luftfilteret giver bedre beskyttelse af motorkomponenter, længere serviceintervaller og forøget levetid på motoren. Den nyeste generation af luftfilterelementer fra Fleetguard hedder NanoForce, fordi blandingen består af mikroskopiske nanofibre som forøger effektiviteten og levetiden yderligere.

MANN luftfilter

MANN FILTER er kendt for høj kvalitet. Filterkvaliteten på MANN luftfilter til eftermarkedet har samme originale kvalitet som MANN luftfilter til originalproducenter i bilbranchen.

Demofilm om hvordan du bør udskifte dit luftfilter.

Forcykloner og komplette luftfilterhuse.

Login for bestilling eller ansøg om at blive kunde