Spin-on og indsatsfiltre for oliefiltrering

Slitagen i en dieselmotor er direkte relateret til, hvor ren motorolien er. For at undgå at små slitagepartikler i olien skader komponenter i motoren, bør du anvende det rette filter til den rette maskine samt overholde serviceintervallerne.

For at et oliefilter skal fungere optimalt, skal de forskellige egenskaber som minimum være i henhold til motorproducentens krav. Filtreret må ikke have en indre lækage, det skal kunne modstå fuldt olietryk uden sammenbrud samt indebære en tilstrækkelig urenhedskapacitet. Hvis du har maskiner som anvendes i hårde miljøer, er der ofte behov for bedre filtre. De giver dig en sikrere drift og forbedret levetid. Vores medarbejdere har mange års erfaring med rådgivning inde for filtrering, og vil kunne dig med at finde rette løsning til din maskine.

Forskellige former for oliefiltrering:

  • Fuldstrømsfiltrering
  • Sidestrømsfiltrering (by-pass)
  • En kombination af fuldstrømsfiltrering og sidestrømsfiltrering
  • Centrifugering

Fleetguard oliefilter

Fleetguard filter har markedets bedste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfiltre og ES (Extended Service) oliefiltre, som er mere effektive og har højere kapacitet. Det giver en bedre beskyttelse af motorkomponenter, mulighed for længere serviceintervaller, og forøget levetid på motoren. Fleetguard ES oliefiltre har Stratapore medie. Den nyeste generation af oliefiltre fra Fleetguard har det unikke NanoNet medie.

MANN oliefilter

MANN FILTER er kendt for høj kvalitet. Filterkvaliteten på MANN oliefilter til eftermarkedet har den samme kvalitet som MANN oliefilter leveret til originalproducenter i bilbranchen.

Demo om hvordan du bør udskifte et oliefilter.

Login for bestilling eller ansøg om at blive kunde