En moderne 16 liters dieselmotor med elektronisk indsprøjtning og intercooler har behov for over 40.000 liter luft pr. minut. I hårde omgivelser med høj støvkoncentration pålægges luftfiltre strenge krav. En dieselmotor udskiller 250 gram skidt grundet faste forurenende stoffer. Oprindeligt er et originalt luftfiltersystem dimensioneret til normale driftsforhold. Hvis der er behov for oftere udskiftning, anbefales det at foretage ændringer for at undgå øget motorslitage.

Vores sælgere har mange års erfaring med ombygning og tilpasninger af luftfiltersystemer og kan hjælpe med at finde den optimale løsning for dig. Der er mange som vælger at rengøre luftfiltre ved at blæse trykluft gennem filteret. Denne metode ødelægger filtreret. En indikator er et bedre værktøj, da indikatoren viser rødt, når filtreret er tæt og dermed skal udskiftes.

Vi leverer filterelementer, engangsfilterhuse, forcykloner, indikatorer og tilhørende dele såsom slanger og adaptere til mobile applikationer med kendte varemærker såsom Fleetguard og MANN FILTER.

Fleetguard luftfilter

Fleetguard luftfilter har markedets bedste garanti. Vi leverer Fleetguard originale kvalitetsfiltre og ES (Extended Service) luftfiltre med større urenhedskapacitet. Luftfilteret giver bedre beskyttelse af motorkomponenter, længere serviceintervaller og forøget levetid på motoren.

OptiAir kompakte luftfilterhuse i plast med høj kvalitet.

Direct Flow luftfilterhusene er designet til at opfylde Tier IV og tilsvarende krav fra motorfabrikanter om mere miljøvenlige motorer. Ekstremt kompakt og med et forfilter til ekstremt støvede omgivelser.

ECO serien med kompakte engangsfilterhuse i metal.

Cyklone serien med forcykloner fjerner støv, før det kommer til luftfilteret og forlænger levetiden på filterelementerne.

Åndefilter fra RMF

Åndefiltre på hydrauliktanke giver ren og tør luftstrøm. Uden åndefilter vil olien forringes af kondens, tanken oxiderer, og du vil få slitage på andre komponenter i systemet. Åndefiltrene fra RMF er sammensat af et spin-on filterelement (3 micron glasfiber) og filterhus med Silicagel (miljøvenlige fugtabsorberende bowler). Du får også varianter med kulfiltre, robust design som tåler stærke vibrationer og filtre i SS316L materiale.

AXTech valgte RMF åndefilter på akkumulator på offshorekran.

Filterelementer til luftfilterhus.

HMS datablad på Silicagel i RMF åndefilter.

Des-Case åndefilter, engangsfilter, varenummer DC-3ZRÅndefilter fra Des-Case

Des-Case åndefilter med giftfrit tørremedie modvirker vand i hydrauliksystemer og gearkasser, og filtrerer samtidig partikler og snavs helt ned til tre mikron fra. Det er et engangsfilter som gør service lettere og hurtigere.

 

 

Login for bestilling eller ansøg om at blive kunde