Rensemiddel til kølervæske systemer

Vi har et komplet leveringsprogram til kølesystemer fra Fleetguard. Vi anbefaler, at du udskifter filtre og kølervæske i henhold til anbefalede serviceintervaller eller på baggrund af resultater efter brug af teststrips.

Restore (varenr. CC 2610 EDJ) og Restore Plus (varenr. CC 2638EDJ) rensevæsker fås nu i 5 liters dunke i stedet for 3,8. Hvad er forskellen på disse to produkter?

Restore Plus er kraftigere end normal Restore og anbefales ved rustdannelse, afskalning og olie eller fedt. Ved geledannelse (se billedet) eller problemer med salt i kølesystemer med saltvand, er Restore overlegen.

Det er vigtigt, at kølesystemet altid er helt rent. Selv et tyndt kalklag, oxidering elle geledannelse (for meget nitrattilsætning) forhindrer tilstrækkelig varmeoverførsel og resulterer i motorskader. Når dette sker, kan du ikke fjerne forureninger ved hjælp af skylning med rent vand.

Restore og Restore Plus rensemiddel til kølesystemer fra Fleetguard virker hurtigt og effektivt. De renser systemet uden at beskadige metaloverflader, pakninger, slanger eller plastdele i et kraftigt kølesystem. Vi anbefaler også, at du renser kølesystemet med Restore, hvis du skal skifte til Fleetguard kølervæske.

Datablad på Restore og RestorePlus

HMS datablade på Fleetguard Restore og Restore Plus

Fleetguard kølervæske